• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gunese cıktıgım zaman vucudum cok kasınıyo neden acaba

zelal63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
254
2
96
İstanbul
gunes kremı olmadan guneslenndım ve acılar ıcınde su toplayan tenım soyuldu sımdı gunese her cıktıgımda kasınıyorum neden bılen varmı

güneş kremini sürmeden cıkma ayrıca nemsizlikten ve güneşin etkilerinden cildin geriliyo direk günese maruz bırakmıssın.. korumadan cıkma derim.. eger dayanılmaz ve rahatsız edici bi kasıntıysa doktora görünmelisin..

cnm ben krem kullandığım halde aynı şeyi yaşadım tatilim acılar içinde geçti güneş alerjisimiş ilk kes bu yaşımda karşılştım böle bi sorunla dermotoloğa gittim hap ve 2 merhem verdi şükür iyiyim nemlendiriciyi tüm vucuduma hergün kullanmalıymış

tesekkur edrım evet dayanılmaz bı kasıntı var bende.ustelık tesetturluyum.yarın ılk ısım doktora gıtmek olacak.........

Eğer güneşte haşlandınız ve su topladıysa bepanten plus ve anestolu karıştırıp sürün sonrada hametan kullanın. Bu yıl bende haşlandım ve sırtım kopmle su topladı bu kremler sayesinde atlattım ve benimde güneş alerjim var anında fisir fisir kabarıyorum.

Geçmiş olsun.

benim güneş alerjim vardır yıllardır güneşe cıkınca kaşınırım ve kabarır cildim o yüzden de hiç bronzlaşmam zatengereksiz bir şey artık bu güneş...

Back