- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Kahverengi ben gibi de oluyor .. sadece leke gibi de oluyor.. bendeki leke gibi tatilde oluştuGüneş lekesi kahverengi olmuyormu yalnız , sizdeki başka bişey bence .
Bi dermatolağa gideyim bi ara.. sadece görsel olarak rahatsızlık veriyorVitiligo mu acep oda güneşdd azıyor
O kremin methini çok duydum hatta ablam da kullanıyor.. bi kaç kere ablamınkinden denedim baya kalın yapılı gelmişti ama yüzde yüz koruma sağlayacaksa değerBenim de cildim hassastır, kumralım bir de.. Lekeye yatkın cildim. Ben solante pigmenta kullanıyorum 3 yıldır yeni oluşan hiçbir lekem yok çok şükür. Biraz pahalı ama iyi bi güneş kremi. Boy olarak da büyük bir tüpü var ve bitene kadar kullanabiliyorsunuz rahat 2 yıl gidiyor. Ben yaz kış sürekli kullanıyorum ona rapmen 2 yılı aşkın kullandım bir tüpünü.
Kızımda oldu aynısı yazın tatılde havuza girdikten sonra cıktı kolunda ve cogaldı,ben basta mikrop kaptı diye düşündüm hatta mantar mı dedim sonra vitiligodan korktum cildiyeye götürdüm karanlık bir odada mavi ışıkla baktılar vitiligo değilmiş cilt kuru kalmıs dedi, güneşte de yanınca o yerler daha belirgin kalmıs dedi bol bol nemli tutun bioderma hatta saf zeytinyagı kullanın ama geçmesi bir seneyi bulur dedi.kışın azalıyor yazın bronzlasıncs belırgınlesıyor hala.Kızlar selam... her yaz denize, havuza falan gitmeyi seven biriyim.. yüzmeyi falan çok seviyorum ama geçip de öyle güneşin altında saatlerce asla güneşlenmem.yüksek korumalı güneş kremi kesin sürerim.... buna rağmen karnımda beyaz beyaz alanı küçük küçük çokça güneş lekesi oluştu.. ve karnım her güneş gördüğünde bu beyaz lekeler belirginleşiyor ☹☹ Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı.. ilk defa bu yaz karnımın lekeneceği tuttu.. napnam lazım ? Var mı bi fikriniz. Sizde de oldu mu böyle ani güneş lekesi..?? Tavsiye bekliyorum.. geçer mi ?!?
Bana 1 yasinda mavi isikla bakmislar vitiligo demislerKızımda oldu aynısı yazın cıktı kolunda ve cogaldı,vitiligodan korktum cildiyeye götürdüm karanlık bir odada mavi ışıkla baktılar vitiligo değilmiş cilt kuru kalmıs dedi, güneşte de yanınca o yerler daha belirgin kalmıs dedi bol bol nemli tutun bioderma hatta saf zeytinyagı kullanın ama geçmesi bir seneyi bulur dedi.kışın azalıyor yazın bronzlasıncs belırgınlesıyor hala.
çok doğruEvet malesef ve tedavisi de çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?