Lekeler, Çiller Güneş lekesi için dondurma metodu yaptıran varmı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Kami25

❤️Aralıklı oruç başlangıç 15şubat
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
417
7
kızlar bu yöntemi ilk defa duydum güneş lekem için eczacı ark.ıma sordum onun cvbını burayada aktarıyım tamamen geçmezmiş dedi güneş lekesi moralimde bozuldu :/ işe girdigimde ilk iş bu şey neyse onu yaptırıyım diorum ama bi araştırmakta yarar var dedim

Arkadaşımın msjı :
ilk önce güneş lekeleri tamamen geçmesi biraz zor malesef . ama bir yöntem var o da dondurma metodu .koyu renkli derideki hücreleri bir spreyle dondurarak öldürüyor. o da haydarpaşa numune hastanesinde var. eczacımın eşi yaptırıyor. zamanla kayboluyor. ve yok oluyor. onun dışında bu kremler hastalıklı deriyi soyuyor seninde bildiğin gibi. ama mutlaka çok yüksek bir güneş koruyucu sürmen lazımki güneşten etkilenmesin . kremleri expıgment ve hipokortu kullanmaya devam et. kremlerde sorun yok

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz leke problemlerinin tedavisinin özellikle kış aylarında halledilmesi gerektiğini ve en geç nisan ayı sonunda bırakıp, eylül ayı itibari ile tekrar devam edilmesi gerekiyor. Yaz aylarında ilaç veya başka tür işlemler yapılsa bile bir işe yaramayacağını bilmenizde fayda var. Yaz aylarında yüksek koruma faktörlü ve kaliteli kremlerin kullanılması gerekiyor ki, leke oluşumunda ilerleme olmasın. Bu konuda öncelikle cilt doktorunuz ile mutlaka görüştükten sonra tedaviye başlamanız ise en önemli konu (en azından ben öyle yaptım ve iyi sonuçlar aldım)

Selamlar,

tşk ederim esinkabi bu yazda böyle lekeli geçicek yani :/ beklemekten baska çarem yok dogal şeylerle hafifletmeye çalışıcam en azından maske v.b.

X