Lekeler, Çiller güneş lekelerime sonuç mükemmel:) çok şükür

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

WAYMIS

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
330
53
37
Arkadaşlar merhaba;
yıllar var ki cilt lekelerim beni rahatsız eder. onca şey denedim bir sürü ürün kullandım ama bir türlü geçiremedim. kremler cildimin nemine bile yemiyor. her abdestten sonra dudaklarımın etrafı falan kupkuru olur benim. illa bir nemlendirici kullanırım. şimdi LR diye bir markadan ürün aldım. inanın ben bu kadar etki edeceğini düşünerek almamıştım. ama sonuç benim çok hoşuma gitti. 3-4 gün de etkisini gördüm. ve bir haftada gözle görülür şekilde değişti cildim. kuruluktan eser kalamdı. ayyy ççççoooookkkkkk mutluyum:) holeyyy

hem nemlendirici hemde leke gidericimi :110:

hem nemlendirici hemde leke gidericimi :110:
canımm kullandığım ürünler cildin nem dengesini koruyor aynı zamanda . bu sebep ile bir taşla iki kuş vurmuş oldum.. benim dudaklarım kuruluktan çatlardı artık kanardı resmen. yves rocker falan kullandım fayda etmedi. bir de dudaklarımın üstünde bir kitle duruyor gibi oluyordu kullanınca ... düşün o kremlere rağmen sürekli kuruyan dudaklar soyulan .... ama şimdi dudaklarımdan yana da çok sanşlıyım. çok şükür :) ona da fayda verdi.

ismi nedir bide lr ürünleri pahalı sanırım

hmm siz kullandınız mı

Valla reklam yapmak diceksiniz belki ama arkadasin dedigi markanin urunlerini bende kullaniyorum satmiorum ama uye oldum kendime urun almak icin cokta memnunum .... hele cilt yaslanmasi ince cizgiler akne icin filan bi urunu var makina gibi bisi baya cildi toparliyor kullananlardan biliorum goruyorum .... bi cok yerdede yazdim varise ve catlaklara da iyi geliyor ....

burada zaten bilgi ve tecrübelimizi paylaşıyoruz değil mi? ben de kullandım ve gerçekten de hiç beklemiyordum bu kadar iyi geleceğine. neden tavsiye etmeyeyeim ki arkadaşlarıma da :) isteyen kullanır ve sonucu görünce hak verir isteyen de kullanmaz... bu hepimizin özgür iradesi. ama ben şunu bilir şunu söylerim cilt bakımda LR bir numara. hem bitkisel hem etkili.

Dünden beri dikkatimi, çekiyor, tabii tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama senin lr tecrübelerin baya çokmuş.. Ben de reklam yaptığınıı düşünüyorum.. lr lr lr lr lr....

Kaç konuda Lr çok iyi, keşfettim, bana iyi geldi yazmışsın. Göz altı, leke vs vs denk gelmiş aynı zamana galiba...
Reklam bence.

arkadaşlar niye bu kadar tepkilsiniz anlayamadım. aleovera içerikli ürünler ve ben acil durum seti MSM leke kremini ve güneş kremini aldım. kullandım. ve oğlumun yaralarına kadar iyi gelen bir ürün bulduğuma seviniyorum. Elbette herkesin kendi isteği arzusu. kullanıp kullanmamak ürün alıp almamak elbette ki sizin bileceğiniz bir durum. ne diyebilirim ki. ama kimse benim memnun kaldığım ürünleri arkadaşlarıma tavsiye edişimi haksız göremez. ben Nivea da kullandım, garrine de kullandım, rosense de kullandım. yves rocher da kullandım ama LR gibi bir krem ile daha önce tanışmadım. ayağımda ki mantara kadar düzelti. doktorların verdiği mantar spreyleri bir işe yaramadı ama LR nin spreyi ayağımdaki mantarları geçirdi. yumuşacık ayaklarım var şimdi. niye ben bunu söylememyeyim ki? söylüyorum ve yine söylerim LR hayatınıza değer kadar cildinizi zenginleştirir. ha para kazanmak isterseniz para da kazanırsınız :) yok diyorsanız da herkesin kendi tercihi...

Arkadaşlar merhaba;
yıllar var ki cilt lekelerim beni rahatsız eder. onca şey denedim bir sürü ürün kullandım ama bir türlü geçiremedim. kremler cildimin nemine bile yemiyor. her abdestten sonra dudaklarımın etrafı falan kupkuru olur benim. illa bir nemlendirici kullanırım. şimdi LR diye bir markadan ürün aldım. inanın ben bu kadar etki edeceğini düşünerek almamıştım. ama sonuç benim çok hoşuma gitti. 3-4 gün de etkisini gördüm. ve bir haftada gözle görülür şekilde değişti cildim. kuruluktan eser kalamdı. ayyy ççççoooookkkkkk mutluyum:) holeyyy
Yahu bu markayı bende duydum hatta arkadaşım uye bana da onerdi ama çok pahalıya geliyor.☹ yok spreyi yok kremi derken☹ gerçekten güzel sonuç olumlu sonuç verecekse alalım. Neler neler deniyoruz yüzümüzdeki lekelere bıyık lekelerine ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor☹ markanın reklamını yapmaya gerek yok. Hem o markanın buna ihtiyacı da yok. Bu sitede çaresiz arkadaşlara yardım amaçlı çıkar yol bulma amaçlı bilgi paylaşıyoruz. Buna da ihtiyacımız var. Gerçekten gözle görülür etkisi var mı? Yoksa geçici bs mi bu? 3lu seti var peelingi hariç sanırsam ? Peelingle 4oluyor. Sen bunların hepsini kullandın mı? Ben günlerdir bu LR yi araştırıyorum. Ama bi türlü guvenip alamıyorum. Gerçekten geçti mi cilt lekelerin. 3-4 gün gibi kısa surede?

Okuyunca yazmadan edemedim.tum cilt urunlerim tukendiginden bir arastirmaya girmistim dogumdu falandi derken yuzumle hic ilgilenmemistim aylardir ve biyik bolgemde kararma olusmustu.once avene alacaktim ark tavsiyesiyle sonra nette arastirirken lr i gordum ve denemek istedim hatta bir sure etrafimda satan ya da lr i diyan kimse bulamadim.bir sekilde ilk olarak acil durum sprey concentre ve powerlift krem aldim.o kadar memnun kaldimki anlatamam devaminda msm gel ve roll on aldim.yuzum inanilmaz toparlandi ve en onemlisi biyik bolgesinde acilma var.tavsiye etmeyecegim lr urunu ise classics serisi parfumleri hic kalici degil ama aloe vera serisini kullanmadan yorum yapmayin bence

Yahu bu markayı bende duydum hatta arkadaşım uye bana da onerdi ama çok pahalıya geliyor.☹ yok spreyi yok kremi derken☹ gerçekten güzel sonuç olumlu sonuç verecekse alalım. Neler neler deniyoruz yüzümüzdeki lekelere bıyık lekelerine ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor☹ markanın reklamını yapmaya gerek yok. Hem o markanın buna ihtiyacı da yok. Bu sitede çaresiz arkadaşlara yardım amaçlı çıkar yol bulma amaçlı bilgi paylaşıyoruz. Buna da ihtiyacımız var. Gerçekten gözle görülür etkisi var mı? Yoksa geçici bs mi bu? 3lu seti var peelingi hariç sanırsam ? Peelingle 4oluyor. Sen bunların hepsini kullandın mı? Ben günlerdir bu LR yi araştırıyorum. Ama bi türlü guvenip alamıyorum. Gerçekten geçti mi cilt lekelerin. 3-4 gün gibi kısa surede?
Canim lekeler icin 1 ay bence ve duzenli kullanim gerek eger kesin cozum istiyorsan.benim cillerim yok oldu lekelerim acildi ama devaminda gunes koruyucu sart tatile gittim ciller cikti yeniden.ben geceleri sprey concentre lekelere de msm jel surup yatiyorum gunduz de normal nemlendirici suruyorum gunese cikacaksam koruyucu suruyorum.bu sekilde sonuc aldim

Arkadaşlar benim de geçen yıl Diyarbakır da görev yaparken oranın sıcağından alnımda ve elmacık kemiklerimde güneş lekesi oluştu ve bir türlü geçmiyor :110: LR yi bende duydum ama açıkcası o da geçirmez diye oralı bile olmadım bu ürünü kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz, LR nin hangi ürününü kullanmam gerek ya da ne yapmam gerek...

X