- 3 Mayıs 2020
- 406
- 2.861
- Konu Sahibi Hayatguzeldir
Doktora gidicem ama fırsat bulamiyorum başka şeyler var öncelikte.
Ama aynaya bakinca da lekeleri görmek beni de üzüyor. Bu lekelere onerebileceginiz maske veya krem var midir?
Teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2652578 merhaba arkadaşlar benim nasil olduğunun farkina varamadığim güneş lekelerim oluştu yillardir da gitmiyor. Sebamed 50+ güneş kremi kullandığım halde. Bu kremin cildimi iyice hassas hala getirdiğini düşünmeye basladim kremi kullanmaya baslamadan önce lekelerim bu kadar yoktu kremi kullandıkça zaman içinde artti ya da başka birsey oldu bilmiyorum. Tek bildiğim yarim saat gunes göreyim yüzüm kapkara oluyor.
Ama aynaya bakinca da lekeleri görmek beni de üzüyor. Bu lekelere onerebileceginiz maske veya krem var midir?
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Cilt doktoruna da sıra aldim bakalim gidebilirsem ona göre bir yol izlicem. Evet yazin daha da fazla leke yapiyormus diye okumustum.Ben güneş lekelerim için La Roche Posay ın leke serisini kullandım ve oldukça memnun kaldım.Bir bakın isterseniz..Lakin bu tarz ürünlerin yazın kullanılması önerilmiyor.Genelde yaz bittikten ve güneş etkisini azalttıktan sonra sonbahar,kış kullanmak gerekiyor..
Aynı dertten muzdaribim ben de Sebamed kullanıyorum 3 yıldır lekelerimi çoğalttı sanki bitmişti yeni de aldım bıraksam mi bilmiyorumEki Görüntüle 2652578 merhaba arkadaşlar benim nasil olduğunun farkina varamadığim güneş lekelerim oluştu yillardir da gitmiyor. Sebamed 50+ güneş kremi kullandığım halde. Bu kremin cildimi iyice hassas hala getirdiğini düşünmeye basladim kremi kullanmaya baslamadan önce lekelerim bu kadar yoktu kremi kullandıkça zaman içinde artti ya da başka birsey oldu bilmiyorum. Tek bildiğim yarim saat gunes göreyim yüzüm kapkara oluyor.
Teşekkür ederim.
Bende aynisini düşündüm canim yani onceden kizarirdi gecerdi simdi ise karariyor bildigin hassaslasti galiba anlamadim. Bende degistircem bu sene markayi bakalim. Doktora da gideyim diyorum haftaya bakalim o ne diyecek.Aynı dertten muzdaribim ben de Sebamed kullanıyorum 3 yıldır lekelerimi çoğalttı sanki bitmişti yeni de aldım bıraksam mi bilmiyorum
Kreminizin koruma filtresi cildinizi hassaslaştırıyor olabilir. Cilt hassas ise mineral filtreli güneş koruyuculara bir bakın derim. Bazı güneş koruyucular maalesef enteresan. Lekeli ciltler için geliştirilmiş ama içerğine bakıyorsunuz güneş altında daha çok leke getirecek soyucu özellikleri falan var. Mesela solante pigmenta. İyi bir kremdir ama güneşe çıkarken kullanmak leke yapabilir. Bu yüzden bu krem kışa uygun bence.Eki Görüntüle 2652578 merhaba arkadaşlar benim nasil olduğunun farkina varamadığim güneş lekelerim oluştu yillardir da gitmiyor. Sebamed 50+ güneş kremi kullandığım halde. Bu kremin cildimi iyice hassas hala getirdiğini düşünmeye basladim kremi kullanmaya baslamadan önce lekelerim bu kadar yoktu kremi kullandıkça zaman içinde artti ya da başka birsey oldu bilmiyorum. Tek bildiğim yarim saat gunes göreyim yüzüm kapkara oluyor.
Teşekkür ederim.
Bende aynisini düşündüm canim yani onceden kizarirdi gecerdi simdi ise karariyor bildigin hassaslasti galiba anlamadim. Bende degistircem bu sene markayi bakalim. Doktora da gideyim diyorum haftaya bakalim o ne diyecek.
Cildi koruyalim derken daha beter ettik sanki bakalim cildiye doktoru birsey önerecek mi banaKesinlikle canım beni de kararttı cilt tonum saçmasapan bir hal aldı ama ben sebamed yazmışım özür dilerim solante kullanıyormuşum ya isimleri yakın olunca yazmış bulundum ama aynı etkiler bende de oluştu
Malesef aynı durumdayımCildi koruyalim derken daha beter ettik sanki bakalim cildiye doktoru birsey önerecek mi bana
Sinozun çok reklamini görüyorum ünlüler falan cok yapiyor ondan pek guvenememistim ama degerlendiricem bunu tesekkurler.Bi leke kremi var canım sinoz adı hem nemlendiriyo hem lekelere iyi geliyo benim doğumdan sonra lekelerim oldu günlük olarak kullanabiliyosun ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim