- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
İlk defa bu yaz yuzumde guneş lekeleri olmaya başladı rengi koyulaşmadan müdahale etmek istiyorum expigment diye bir krem duydum kullanan var mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım çay bardağı pirince 1 su bardağı su ekle ve 1 saat beklet beklettiğin suyla yüzünü yıka ve durulama bu eşkilde bir tarifti sabah akşam yap bunu fayda ediyor.salı günü cildiyeye idicem zate.pirinç suyu nasıl oluyor tarif edebiir isin?etkılı mı pekı?
Yarım çay bardağı pirince 1 su bardağı su ekle ve 1 saat beklet beklettiğin suyla yüzünü yıka ve durulama bu eşkilde bir tarifti sabah akşam yap bunu fayda ediyor.
pirinç suyundan sonra durulama yok mu? ayrıca yuzumde pek leke yok ozellıkle cenemde var onlarda henuz pek koyulaşmıs deıl sadece ceneme sursem ?
expigment kremini tam 8yıl kullanan biri olarak söylüyorum harika bir krem! asla ve asla soyma yapmadı sadece ilk 2-3 gün yüzde kızarıklık yaptı cok hafif (cildin kreme karşı gösterdiği tepki) onun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. bu kremi sadece gece kullanacaksınız sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde ..
3aylık kullanım sonucunda , etraftaki herkes renklerinin açıldıgını ve azaldıgını söyledi . fakat devam ettirmek lazım
benmki cok fazlaydı şuanda yok denilecek kadar azlar.. ve asla güneş kremi sürmeden güneşe cıkmayacaksınız kızlar
yoksa krem bi işe yaramaz . geceleri expigment , gündüzleri 50faktör güneş kremi (ilk %2lik kullanın , 1yıl sona falan %4e geçin) ))