güneş lekeleri ve expigment

ben de güneş lekerim için kullanmıştım cildim çok iince olduğu için doktor %2 liğini yazmıştı ama güneş ışığına hiç çıkmamam gerekiyor deri soyulduğu için acayip hassaslaşıyor ve güneş ışınğında daha beter kararıyor . etkili ama iğrenç bir ilaç.cildim hep kızardığı ve çok hassaslaştığı içn dayanamadım bıraktım forumda okumuştum pirinç suyu ile yüz yıkannca lekeleri geçiriyor diye ve gerçekten de işe yaramıştı tüyleri uzatıyor diyenler de vardı ben de tüylendirme oldu sayılmaz

Son düzenleme:
asla önermiyorum lekeye leke katıyor yanlış kullanımlarda özellikle yazın asla kullanma hatta kışın günşete bile kullanma hatta ve hatta hiç kullanma derim cilt soyucu bi ilaç ve yenileyici destekleyici nemlendirme özellikle bir kremle o lekelerden kutulabilirsin çokta yokmuş zaten expigmente falan bulaşma derim

salı günü cildiyeye idicem zate.pirinç suyu nasıl oluyor tarif edebiir isin?etkılı mı pekı?
Yarım çay bardağı pirince 1 su bardağı su ekle ve 1 saat beklet beklettiğin suyla yüzünü yıka ve durulama bu eşkilde bir tarifti sabah akşam yap bunu fayda ediyor.

Yarım çay bardağı pirince 1 su bardağı su ekle ve 1 saat beklet beklettiğin suyla yüzünü yıka ve durulama bu eşkilde bir tarifti sabah akşam yap bunu fayda ediyor.

pirinç suyundan sonra durulama yok mu? ayrıca yuzumde pek leke yok ozellıkle cenemde var onlarda henuz pek koyulaşmıs deıl sadece ceneme sursem ?

pirinç suyundan sonra durulama yok mu? ayrıca yuzumde pek leke yok ozellıkle cenemde var onlarda henuz pek koyulaşmıs deıl sadece ceneme sursem ?

canım sen bilirsin ister durula ister durulama yüzünü bence tamamını yıka yüzünü onnla ama tekrar söylüyeym bazı arkadaşlar şikayet etmişti tüylerimi uzattı vs diye sen forumda bi bak istersen pirinç suyuna

expigment kremini tam 8yıl kullanan biri olarak söylüyorum harika bir krem! asla ve asla soyma yapmadı sadece ilk 2-3 gün yüzde kızarıklık yaptı cok hafif (cildin kreme karşı gösterdiği tepki) onun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. bu kremi sadece gece kullanacaksınız sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde ..

expigment kremini tam 8yıl kullanan biri olarak söylüyorum harika bir krem! asla ve asla soyma yapmadı sadece ilk 2-3 gün yüzde kızarıklık yaptı cok hafif (cildin kreme karşı gösterdiği tepki) onun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. bu kremi sadece gece kullanacaksınız sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde ..

peki krem etisini ne kadar zamanda gösteriyorr.?

3aylık kullanım sonucunda , etraftaki herkes renklerinin açıldıgını ve azaldıgını söyledi . fakat devam ettirmek lazım
benmki cok fazlaydı şuanda yok denilecek kadar azlar.. ve asla güneş kremi sürmeden güneşe cıkmayacaksınız kızlar
yoksa krem bi işe yaramaz . geceleri expigment , gündüzleri 50faktör güneş kremi (ilk %2lik kullanın , 1yıl sona falan %4e geçin) :KK66:))

3aylık kullanım sonucunda , etraftaki herkes renklerinin açıldıgını ve azaldıgını söyledi . fakat devam ettirmek lazım
benmki cok fazlaydı şuanda yok denilecek kadar azlar.. ve asla güneş kremi sürmeden güneşe cıkmayacaksınız kızlar
yoksa krem bi işe yaramaz . geceleri expigment , gündüzleri 50faktör güneş kremi (ilk %2lik kullanın , 1yıl sona falan %4e geçin) :KK66:))

peki çok teşekkür ederim :)

X