- 21 Aralık 2013
- 154
- 16
- Konu Sahibi __superisi
Kızlar beyaz tenliyim güneşten cildim çok kızarıyo önere bileceginiz güneş koruyucu varmı hassas ciltler için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beyaz tenliyim ve çok hassas cildim. Doktorum solente önermişti iki yıla yakındır kullanıyorum.Kızlar beyaz tenliyim güneşten cildim çok kızarıyo önere bileceginiz güneş koruyucu varmı hassas ciltler için
Solenta kaç faktorlü kullandınız faydası oluyomu ayrıca yanmak istemiyorum bunun faydası olacaksa kullanırım bundan daha önceden sebamed güneş koruyucusu kullanmıştım pul pul oldu buda öyle olmaz işallahBende beyaz tenliyim ve çok hassas cildim. Doktorum solente önermişti iki yıla yakındır kullanıyorum.
Ve çok memnunum
50+ faktör kullanıyorum.hayir aynı zamanda nemli gibi okuyo cildim surdugumde çok iyi geldi bana.Solenta kaç faktorlü kullandınız faydası oluyomu ayrıca yanmak istemiyorum bunun faydası olacaksa kullanırım bundan daha önceden sebamed güneş koruyucusu kullanmıştım pul pul oldu buda öyle olmaz işallah
Sizin kullandıgınız güneş kremi hangisinden renkli olanmı beyaz olanmı güneş kreminin bir kaç çesidi var50+ faktör kullanıyorum.hayir aynı zamanda nemli gibi okuyo cildim surdugumde çok iyi geldi bana.
Sebamed i yıllar önce kullanmıştım
Bende aşırı sivulcelenme yapmıştı.
Heliocare favorimonu
Ben bronzlaşmak istemiyorum sadece güneşten cildim yanmasın yeterMustela+50 cocuklar icin olan hem ogluma hem kendime kullanıyorum. Hic kizarmiyorsunuz. Hafif bronzlasiyorsunuz.
Bunu hiç duymadım açıkçası faydası oluyomu siz nerden aldınızHeliocare favorim
Bakacam ısallah cildime uygun güneş kremi bulurum solenta olabilir gibi geldi ama bakalım daylon ürünleride güzel ama hassas cildim var yüzüm kızarıyo ayrıca cok saolun tesekkur ederimO zaman daylong ürünlerine bakin cilt kanseri olan hastalar için bile ürünleri var. O kadar fazla koruyucu
Daylong urunlerinde kizarma bronzlaşma hic olmuyor. Guzel sürerseniz denize gitmemiş gibi dönüyorsunuz ama biz kansere karşı korumaliyi kullandik. Diger urunleride oyle mi bilmiyorum ama benim dediğim urun cok yogun sürmesi biraz zor oluyor o yüzdenBakacam ısallah cildime uygun güneş kremi bulurum solenta olabilir gibi geldi ama bakalım daylon ürünleride güzel ama hassas cildim var yüzüm kızarıyo ayrıca cok saolun tesekkur ederim
Beyaz olandan o daha iyi geldi bana bb krem etki yapandan kullanmam sevmiyorum çünkü.Sizin kullandıgınız güneş kremi hangisinden renkli olanmı beyaz olanmı güneş kreminin bir kaç çesidi var
Trendyol’dan aldım. Bana en iyi gelen marka buBunu hiç duymadım açıkçası faydası oluyomu siz nerden aldınız
BTrendyol’dan aldım. Bana en iyi gelen marka bubu güneş kremi
Bu güneş kreminede bakmak lazım işallah iyidir cildim cok hassas iyi bir güneş kremi almak lazım çok teşekkür ederimTrendyol’dan aldım. Bana en iyi gelen marka bu
Sanırsam bende solenta yı alacam ama ginede iyi bir güneş kremi almam lazım çildim gerçekten kızarıyo birde çil var rekli güneş kremi iyi olur gibiBeyaz olandan o daha iyi geldi bana bb krem etki yapandan kullanmam sevmiyorum çünkü.
Çok memnunum ben size hangisi iyi gelir bilemem.ben doktora gittim ve reçete ettiği ürünü aldım.Sanırsam bende solenta yı alacam ama ginede iyi bir güneş kremi almam lazım çildim gerçekten kızarıyo birde çil var rekli güneş kremi iyi olur gibi
Benim yasadıgım şehir çok sıcak çilt lekem var solentayı çok kişi önermişti yazın solenta kullanılırmı gerçi size doktorunuz önermişÇok memnunum ben size hangisi iyi gelir bilemem.ben doktora gittim ve reçete ettiği ürünü aldım.
Ben Ege'nin en güzel şehrin deyim ve çok sıcak günde iki kez hatta üç kez sürüyorum. Doktor önerisi sabah 08.30 da öğlen 12.30 ve akşam 18 diye sur demistiBenim yasadıgım şehir çok sıcak çilt lekem var solentayı çok kişi önermişti yazın solenta kullanılırmı gerçi size doktorunuz önermiş
Öyleyse yazın kullanmamda sakınca yok ayrıca cidimdeki lekede etkisi olurmuBen Ege'nin en güzel şehrin deyim ve çok sıcak günde iki kez hatta üç kez sürüyorum. Doktor önerisi sabah 08.30 da öğlen 12.30 ve akşam 18 diye sur demisti