Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben La Roche Possay kullanıyorum memnunum..
Ben de.ben La Roche Possay kullanıyorum memnunum..
Hangisinden daha memnunsun benim trn rengim acik ve hassas yaniklar olussun istemiyorum ya da yaglilik hissi olustursun istemiyorumBen şu an hem la roche hem de avene kullanıyorum. La roche daha sıvı, avene daha yoğun. Avenein ambalajı da daha pratik.
Aynen ben de beyaz tenli yok.kilo kilo güneş kremi aldim:). Avene 50 faktör olanı daha çok beğendim ben la roche çok sıvı kullanması daha zor geldi bana. Ama ikisi de yağlı ve beyaz bi tabaka bırakmıyor.Hangisinden daha memnunsun benim trn rengim acik ve hassas yaniklar olussun istemiyorum ya da yaglilik hissi olustursun istemiyorum
Doktor mu tavsiye etti ? Once hangisine kullandinAynen ben de beyaz tenli yok.kilo kilo güneş kremi aldim:). Avene 50 faktör olanı daha çok beğendim ben la roche çok sıvı kullanması daha zor geldi bana. Ama ikisi de yağlı ve beyaz bi tabaka bırakmıyor.
Ne kadar suredir kullaniyosun ondan once kullandigin ve memnun kalmadigin markalar var miben La Roche Possay kullanıyorum memnunum..
Roc u yaklasik 10 yil once kullandim ilk urunleri iyiydi, sonra ambalajini degistirdiler ve urun icerigini de cop ettiler.Avene veya roc kullanan var mi