Cilt Bakımı Ürünleri Güneş Kremi Tavsiyenize İhtiyacım Var

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mirkett

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
1.434
1.129
Arkadaşlar herkese merhaba, diğer topiklerde okudum ama yine de kendi cildimi anlatarak tavsiye almak istedim sizlerden.

Yağlı ve akneye meyyilli bir cildim var. Güneş Kremi alıcam ama hangi markanınkini alacağıma bir türlü emin olamadım.
Aslında aklımda La Roche var ama emin olamıyorum bazıları iyi olduğunu bazıları ise yağlandırdığını söylemiş yorum olarak.

Siz ne diyorsunuz ? Şimdiden teşekkür ederim yorumlar için :)

Arkadaşlar herkese merhaba, diğer topiklerde okudum ama yine de kendi cildimi anlatarak tavsiye almak istedim sizlerden.

Yağlı ve akneye meyyilli bir cildim var. Güneş Kremi alıcam ama hangi markanınkini alacağıma bir türlü emin olamadım.
Aslında aklımda La Roche var ama emin olamıyorum bazıları iyi olduğunu bazıları ise yağlandırdığını söylemiş yorum olarak.

Siz ne diyorsunuz ? Şimdiden teşekkür ederim yorumlar için :)

la roche posay fluid extreme kesinlikle tavsiye ederim 50 faktör.:teytey:yağsız.şuan ben kullanıyorum süt gibi kvamı hemen emiliyo.babe de güzel bi arkadaşım kullanıyo oda memnun

sebamed almada ne alırsan al.
bende la roche yi deneyeceğim

Teşekkürler..

Bir de Hamilton diye bir markanın yorumlarını okudum.ıyi olduğu söyleniyor.Kullana var mı ? Yada hakkında bilgi sahibi olan ?

X