Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renkli mi peki yani bu renk. Verenler cilde zarar veriyor mu cildim çok hassas çünkü ☺Ben heliocare spf 50 kullanıyorum , gayet memnunum. Hafif renk veriyor bir de yüzüme canlılık katıyor. Kokusu da hoş
Çağla önermişti, ordan gördüm
Eevt renkli hafif bronzluk veriyor. Yok zarar vermiyor yani hem kendimde ve hem de sürenlerde öyle bir şeye rastlamadımRenkli mi peki yani bu renk. Verenler cilde zarar veriyor mu cildim çok hassas çünkü ☺
Eevt renkli hafif bronzluk veriyor. Yok zarar vermiyor yani hem kendimde ve hem de sürenlerde öyle bir şeye rastlamadı
Nerden bulabilirim peki eczanede varmıdır ☺ bu arada teşekkür ederimEevt renkli hafif bronzluk veriyor. Yok zarar vermiyor yani hem kendimde ve hem de sürenlerde öyle bir şeye rastlamadım
Ben trendyol’dan aldım eczanelerde var mı bilmiyorum açıkçası Rica ederimCpk
Nerden bulabilirim peki eczanede varmıdır ☺ bu arada teşekkür ederim
En sevdiğim güneş kremi, ben de başlığı görünce Heliocare’i önermeye gelmiştim :)Ben heliocare spf 50 kullanıyorum , gayet memnunum. Hafif renk veriyor bir de yüzüme canlılık katıyor. Kokusu da hoş
Çağla önermişti, ordan gördüm
Sizde mi renkli kullaniyorsunuz ☺En sevdiğim güneş kremi, ben de başlığı görünce Heliocare’i önermeye gelmiştim :)
Evet ama fondöten gibi durmuyor :)Sizde mi renkli kullaniyorsunuz ☺
Çoğu eczaci renkli onermiyor bende kullanmayı çok istiyorum ama tedirgin oluyorum cildim birde hassas ve yağlı sizce kullanabilir miyimEvet ama fondöten gibi durmuyor :)
Ablamın da cildi yağlı, iki yıldır kullanıyor hiçbir şey olmadıÇoğu eczaci renkli onermiyor bende kullanmayı çok istiyorum ama tedirgin oluyorum cildim birde hassas ve yağlı sizce kullanabilir miyim
Çok teşekkür ederimAblamın da cildi yağlı, iki yıldır kullanıyor hiçbir şey olmadı
Merhaba ben bırsey sorucam trendyoldan güneş kremi sipariş ettim sonradan fark ettim hem vücut hem yüz için olanı alıcaktım sadece yüz için olanı almısım. İki güne de tatile gidiyorum baska sipariş etsem yetişmez sizce yüz için olanı vücuduma kullansm bırsey olur mu yardım edinkızlar merhaba normalde la roche posayin güneş kremini kullaniyorum ama başka iyi güneş kremi oneriniz var mı acaba? Bir de renkli güneş Kremleri zararli mı çoğu eczaci Onermiyorum diyor