KeediciK Miyawww Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 3.775 19.536 13 Temmuz 2018 Konu Sahibi KeediciK #1 Kızlar güneş koruyucu önerir misiniz bana. Aven kullandım sivilce yaptı. Garnier kullandım yine sivilce. Yves rocher kullandım içeriği temiz diye ama yine sivilce... Koruyucu kullanmaya korkuyorum. İltihaplı sivilceler oluyor çabuk geçmiyor.
Kızlar güneş koruyucu önerir misiniz bana. Aven kullandım sivilce yaptı. Garnier kullandım yine sivilce. Yves rocher kullandım içeriği temiz diye ama yine sivilce... Koruyucu kullanmaya korkuyorum. İltihaplı sivilceler oluyor çabuk geçmiyor.
kiskivrak mutluluk çok yakın Kayıtlı Üye 22 Haziran 2007 3.523 2.320 13 Temmuz 2018 Konu Sahibi KeediciK #2 yıllardır la roche dan vazgeçemiyorum tavsiye ederim
KeediciK Miyawww Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 3.775 19.536 13 Temmuz 2018 Konu Sahibi KeediciK #3 Slogan .!.: yıllardır la roche dan vazgeçemiyorum tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Birkaç öneri daha geldi bu marka için. Onu da deniyorum o halde :) Kollarım da denemeye başlayacağım sivilce yapmazsa da tüm ciltte :)
Slogan .!.: yıllardır la roche dan vazgeçemiyorum tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Birkaç öneri daha geldi bu marka için. Onu da deniyorum o halde :) Kollarım da denemeye başlayacağım sivilce yapmazsa da tüm ciltte :)