Gündüzün Karanlığı'nın evine de buyurmaz mısınız?

Ohhhhhhhhh misler gibi tertemiz düzenli gündüzüm evinzemuszemuskaydirigubbakcemile5
Rabbim huzurla,mutlulukla ,sağlıkla oturmayı nasip etsin inşaallah...opuyorumnanaktan

ya herşey çok güzel de bişe sölesem kızar mısınız?
o mutfaktaki küçük aletlerin üzerinden dantelleri kaldırsanız çok daha güzel olucak bence
sağlıkla mutlulukla huzurla oturun yuvanızda opuyorumnanaktan

evin güzelmiş gündüzüm çokta düzenlisin ..allah sevdiklerinle beraber mutlu mesut dertten kederden uzak otumayı nasip etsin inşopuyorumnanaktan

Ohhhhhhhhh misler gibi tertemiz düzenli gündüzüm evinzemuszemuskaydirigubbakcemile5
Rabbim huzurla,mutlulukla ,sağlıkla oturmayı nasip etsin inşaallah...opuyorumnanaktan

evin güzelmiş gündüzüm çokta düzenlisin ..allah sevdiklerinle beraber mutlu mesut dertten kederden uzak otumayı nasip etsin inşopuyorumnanaktan

sağolun arkadaşçıklarım rabim sizlerinde yuvalarınızdan huzuru eksik etmesin :1hug:

güle güle oturun her şey güzel :hulya:

iyi günlerde sağlıkla mutlulukla oturun inş..
amin canısı sizlerede aynı güzellikte ki duygularımla
rabbim sizleride huzurlu ve mutlu kılsın hiç kimsenin yuvası dağılmasın

her sey zamanla oluyor tabi ki haklısın güle güle otur daha iyileri senin olsun inş..
evet canısı herşey zamanla ve rayına oturunca oluyor
yeni evli iken bu kadar eşyam yoktu elişi yaparak satarak aldıklarım ve elimden geldiğince de yuvamı bu duruma getirebildim
dahada eksiklerim var olamzmı ama ileride yavaş yavaş inşallah

ya herşey çok güzel de bişe sölesem kızar mısınız?
o mutfaktaki küçük aletlerin üzerinden dantelleri kaldırsanız çok daha güzel olucak bence
sağlıkla mutlulukla huzurla oturun yuvanızda opuyorumnanaktan
kızmam arkadaşım fikirleriniz bana iyi geliyor yani
burası bir paylaşım alanı elbetteki fikir lerinizi söyleyeceksiniz
ne eksik ne nereye yakışır ne nasıl olur
ben paylaşmayı seven biriyim elbetteki fikir paylaşımlarımızda olacak

Bende aynı şeyleri diliycem arkadaşım.......
Sağlık ve huzurla otur yuvanda sevdiklerinle
......

Back
X