Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 olacak1aylık mı tam okuyamadım?
Dediklerinizi yapıyorum aslında ama gün içinde mayışsa bile derin uykuya zor dalıyor bazen hiç dalmıyor4 aya kadar çok bir düzen olması beklenmez ama gündüz uykularınında olması gelişimi açısından önemlidir. D vitamini kullanımınızı sabah saatlerinde yapın ki uykuyu baskılamasın. Uyku öncesi ışıklı, sesli uyaran her hangi bir şey olmasın. Sizin izlediğiniz arka planda açık tv de dahil. Uyku öncesi Güzel bir banyo ya da açık havada yürüyüş rahatlamasına yardımcı olur. Genelde bebekler bu dönemlerde karanlık ya da yarı loş ortam isterler. Bir de siz uyumuacak diye stres olursanız daha da inatlaşabilir. Bir defter tutun kaçta uyandı kaç dakika uyanık kaldı kaç uyku uyudu kaç dakikadan hepsini yazın. Bu aylarda 45 dk max 1 saat e kadar dayanabilirler. Uygun ortamda onu rahatlatıp belki bir müzikle destekleyip sakinleştirip deneyin. Nasıl uyutmaya çalışıyorsunuz?
Uyku aralıklarını kaçırıyor olabilirsiniz bu sebeple uykuya direniyor olabilir belkideDediklerinizi yapıyorum aslında ama gün içinde mayışsa bile derin uykuya zor dalıyor bazen hiç dalmıyor
Nasıl olur uyku aralıklarıUyku aralıklarını kaçırıyor olabilirsiniz bu sebeple uykuya direniyor olabilir belkide
Uyanık kalabileceği belirli bir aralık vardır. Uykusu geldiğinde bunun sinyallerini veriyordur ama kaçırıyor olabilirsiniz.Nasıl olur uyku aralıkları
Uyanık kalabileceği belirli bir aralık vardır. Uykusu geldiğinde bunun sinyallerini veriyordur ama kaçırıyor olabilirsiniz.
Bu sayfadan bakabilirsiniz. Bir de elinizi yüzüne götürüp deneyin. Kaşlarını burnunu nazikçe severek genelde bir şey yaklaşıyor sanıp gözlerini kapatıp yavaş yavaş mayışırlar
Merhaba ben de ayni durumdayim uyumadigi icin de yorgunluktan aglama modunda oluyor hep ve ben aglamasin diye hep emzirmek zorunda kaliyorum sanki bi kisir dongu yataktan cikamaz oldumBenimki hala uyumuyor uykusuzluğa alışıyorsun 3 aylığız. Memede emerken uyukluyor 5-10 dk de kısa uyku şak gözler full enerji açık. Her yolu denedim cıks uyumuyor