Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Havalar çok sıcak oda ısınızı kontrol edin bir de o zaman bakın çünkü sıcakta bazen ya uyanmazlar ya da uykuya dalamazlar. Bir de bu haftalarda büyüme atağı varmış benim kızımda şu an öyle tam olarak uykuya dalamıyor sürekli irkiliyor. Ana kucağında uyuyor sadece doktorumuz geçici olduğunu normal olduğunu söyledi bu haftalarda sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum bende :)
Havalar çok sıcak oda ısınızı kontrol edin bir de o zaman bakın çünkü sıcakta bazen ya uyanmazlar ya da uykuya dalamazlar. Bir de bu haftalarda büyüme atağı varmış benim kızımda şu an öyle tam olarak uykuya dalamıyor sürekli irkiliyor. Ana kucağında uyuyor sadece doktorumuz geçici olduğunu normal olduğunu söyledi bu haftalarda sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum bende :)
Yaz bebeği 24 derece olcak demıstı hastanede hemsıreler hatta bazı doktorlar 23 demıs bız şok olmustuk..Neyse 24-25 bandındaydık biz ..Karnının tok olduguna emınsenız,nette bebek gaz masajları var onlarlada rahatlatabılırsenız uyur inşallah bebiş..