• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gündüz uyumayan 1.5 aylık bebek

babaddyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
217
89
13
26
Hanımlar bu bebem uykuya dalamıyor gündüz
Yani çok az yarım saat belki var yok hep tetikte tam uykuya geçemiyor
Gazı var demişti doktor😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Hanımlar bu bebem uykuya dalamıyor gündüz
Yani çok az yarım saat belki var yok hep tetikte tam uykuya geçemiyor
Gazı var demişti doktor😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Havalar çok sıcak oda ısınızı kontrol edin bir de o zaman bakın çünkü sıcakta bazen ya uyanmazlar ya da uykuya dalamazlar. Bir de bu haftalarda büyüme atağı varmış benim kızımda şu an öyle tam olarak uykuya dalamıyor sürekli irkiliyor. Ana kucağında uyuyor sadece doktorumuz geçici olduğunu normal olduğunu söyledi bu haftalarda sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum bende :)

Havalar çok sıcak oda ısınızı kontrol edin bir de o zaman bakın çünkü sıcakta bazen ya uyanmazlar ya da uykuya dalamazlar. Bir de bu haftalarda büyüme atağı varmış benim kızımda şu an öyle tam olarak uykuya dalamıyor sürekli irkiliyor. Ana kucağında uyuyor sadece doktorumuz geçici olduğunu normal olduğunu söyledi bu haftalarda sabırsızlıkla geçmesini bekliyorum bende :)
Ne kadar sürecek acaba bu süreç
😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Yaz bebeği 24 derece olcak demıstı hastanede hemsıreler hatta bazı doktorlar 23 demıs bız şok olmustuk..Neyse 24-25 bandındaydık biz ..Karnının tok olduguna emınsenız,nette bebek gaz masajları var onlarlada rahatlatabılırsenız uyur inşallah bebiş..

Back