Gündüz Farklı, Gece Farklı

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
116
Kocaeli
kızlar 3,5 aylık oğlum var önceleri ayağımda sallayıp sonra beşiğinde yatıyodu
sonra anakucagı aldık onda yatırmaya başladım orda uyuyo ıorda yatıyo ama şu 2 haftadır gündüzleri sorun yok koyuyorum anakucagına sallıyorum uyuyo
ama gece uykusuna yatıcagı zaman kapı gıcırtısı gibi sürekli mırıldanıyo ve sonrasındada ağlamaya başlıyo mecburen kucagıma alıyorum kucagıma almamla gözlerini yumuyo bi süre kucagımda tutuyorum sonra yatırıyorum bazen yatırdıgımda yine ağlamaya başlıyo bence yatagıma alıyorum ve koynumda uyuyo :ecrin_bebek:

şimdilik oturma odasında yatıyoruz evim doğalgazlı ama yinede soğuk oluyo oturma odasında elektrikli yaktıgım için orda yatıyoruz çekyatlara 2 kişi rahat olmadıgı için ayrı yatıyoruz ama yatak odasına geçtiğimizde bebeğimi yatagımda yatıramam ortamıza alamam klenardada yatıramam zaten istemiyorum yanımıza alışmasını ne yapmalıyım neden böyle yapıyo oğlum anlamıyorum :1no2:

ayrıca onnunla yatmak çok keyfiliiii çok güzel
ama yinede eşimle ayrı yatmak istemiyorum yaşlı insanların bile yatakları ayrımasına karşı olan biriyim kötükedihüso

kayınvaldem kayınpederin huysuzlugu yüzünden ilk çocukta ayırmışlar odaları hala ayrı odada yatıyolar

bense ölene dek kocişimin koynunda yatmak istiyorum:kedi::asigim:

ay canım aynı derttrn muzdaripiz benimde 1 yaşındaki cadım aynı şeyi yapıyo yanımda yatmaya alıştı yatakta kocam ayrı yerde yatıyo yani salonda adamın yüzünü unuttum bu hanımefendi yüzünden:kedi: diğer oğlum yatağında yani karyolamın yanında uyuyo ama bu hanfendi uyumuyor napçam bende bilmiyorum yatağın yanına ufak bir beşik koysandamı uyumuyo

benim 3 aylık kızım var..bence bebek neye alışırsa devam eder..bence salla uyut,ben ayağımda sallayıp yatağına yatırıyorum yada anakucağına..ağlıyorlar ama inan sen bıraksan en fazla 20 dk sonra susar uyur..çok müdahele etme..kucağına al öp(ben öle yapıyorum)sonra yine ağlar ama uyur..bizde oturma odasında ve tek kanepede yatıyoruz:kedi:

benim oğlumda ilk zamanlar bırakın yanımı üstümde uyuyodu sonra yanıma yatmaya alıştırdım sonra yatağına alıştırdım ama beyefendinin odasında yatıyorum ama kocama kıyıpta aynı odada yatıramıyorum oğlum gecede 5 6 kez kalktığı için eşimde sabah erkenden işe gidiyo mecbur ayrı yatıyoruz yani çok zor bi durum bende çok karşıyım yatak oda falan ayırmaya ama eşime kıyamıyorum işte bebeğin büyük ihtimalle senin kokunu arıyor uyuyunca yerine yatır tekrar uyanırsa tekrar al uyut yatır yerine yoksa alışıyo bu ufaklıklar benim yiğenim babasını kovar yataktan hala annesiyle yatar yani çok fena alıştırmamak lazım

kızlar bebeğimin yattıgı anakucagı şu sallananlardan hem ileri geri hem sağa sola tamda benim yatagın yanına koyuyorum elim uzanıyo ona yani o kadar yakınız dedimya gündüzleri sorun yok aama gece uykusuna yatıcagı zaman sürekli hıı hıı hıı diye mırıldanıyo kulak asmazsan ağlıyo yine kulak asmazsan etinden et kopmuşcasına feryat ediyo kucağıma almayı bırak bedenine elimin deymesiyle susuyo kucagımda uyutuyorum sonra yine anakucagına yatırıyorum bazen uyuyo bazende yine ağlayarak uyanıyo birkaç denemenin ardından uykuma yenik düşüp yanıma alıyorum

bikaç ay sonra anakucagına sıgmıcak mecburen yatak odamıza geçicez orda beşiğinde yatmak zorunda napıcam bilmiyorum

benim kızımda sürekli ayakta sllayarak uyutup yerine yatırıyordum ama son 4 gündür yatağına koyuyorum emziğini de ağzına veriyorun dönence oyuncaklarına bakarak kendi kendine uyuyor. Benim kızım gündüzleri uyandıktan sonra en fazla ya da çok zorlarsan 3 saat ayakta kalabiliyr sonra ızıldanmaya başlıyor. Mızıldanınca başta dediğimi yapıyorum ve büyük bi yükten kurtulmuş oldum. Akşamları da en geç 9-10 gibi ışıkları kapatıp, yine aynı şekilde uyutuyorum.
Bende salonda yatıyorum.Kızım kend beşiğinde ama aynı odadayız. Geceleri çok sık uyaıyor. Ya emmek istiyor ya memede durmak. Tıpkı sezenin gibi bazen çığlık çığlığa.. Uyku yok bana...

dün akşam oğlum galip geldi ve sabaha kadar yanımda yattı inanırmısınız anakucagında sallıyordum herzamanki gibi kendi kendine sesler çıkartırken bi an gözlei kapandı tam uyuydu derken bi anda ağlamaya başladı koynuma aldım daha yanıma sokulmasıyla birlikte hem sussu hemde gözlerini yumdu gece 7-8 kere uyanan cocuk 3 kere uyandı bu böyle gitmez ne yapıcam bilmiyorum eski günlerimi geri istiyorum ben kocişimle yatmak istiyorum üstelik oğlum eskiden 10,30 -11 de filan gece uykusuna yatardı sabah karşı 5 te uyanıp emerdi hemen uyurdu sonra 7 de uyanırdı tekrar uyurdu

bencede senin kokunu arıyo,gazdan desem yanında da uyuyamaz uyanır durur..senin kokun sinen bi eşyanı penye falan başının altına koysan emzik alıyosa onuda versen bi dene belki işe yarar bizim dr ööle yapın demişti benim kzımda ilk iki ay göğsümde uyudu sabahlara kadar..

benimde bebişim öle sesler çıkarıo gündüz uyurken öle sesler çıkmıo ama gece olunca özellikle biz başımızı yastığa koyunca :)) neden oluo bilmiyrm 19 unda dr a gidicez inş.normldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…