Gündem takibi

-Bibli

gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4.868
15.245
138
Merhaba herkese. Uzun zamandır severek takip ettiğim sosyal medya kanal,gazete ve platformlar var. Ama özellikle son dönemlerde beni siyasi,ekonomik ve bilimsel daha çok şey bilmeye iten gündemler olduğunu düşündüm.(özellikle siyasi olduğu için bu kısma açıyorum konuyu)

Uzun yıllardır TV izlemiyorum.Daha çok sosyal medya, YouTube üzerinden takipteyim ve haberdarım.

Özetle sorum şu x Youtube kanalından başkasını tanımam,y kişisinin şu kanalı çok iyi,şu gazete,bu uygulama ya da Twitter, Instagram hesabı diyebileceğiniz her şeye, platforma,kişiye açığım. Şimdiden teşekkürler.

Not:Alfabenin ilk harfinden hiiiç haz etmem.

Son düzenleme:
Aynen ben de tv izlemiyorum o elektrik parasına yazık manipülasyon aracı olmuş tv artık izleyenlerde bir o kadar salak

Aynen ben de tv izlemiyorum o elektrik parasına yazık manipülasyon aracı olmuş tv artık izleyenlerde bir o kadar salak
Dur salak falan demeyelim de şimdi her görüşten izleyen vardır.
Twitter, YouTube ağırlıklı takip ediyorum. Haber portalları vs.

Tv miz bozuldu eşime almayalım gerek yok dedim (aptal kutusu) çocuklar izliyor diye aldık yoksa bence de çok gereksiz bir şey seçme özgürlüğün yok dayatilani izliyorsun

Tv miz bozuldu eşime almayalım gerek yok dedim (aptal kutusu) çocuklar izliyor diye aldık yoksa bence de çok gereksiz bir şey seçme özgürlüğün yok dayatilani izliyorsun
Evet kesinlikle. İstedikleri kadarını ya da istediklerini izleyebiliyoruz. Siz kimi,neyi izler takip edersiniz?

Evet kesinlikle. İstedikleri kadarını ya da istediklerini izleyebiliyoruz. Siz kimi,neyi izler takip edersiniz?
Açık söylemek gerekirse hiç bir şeyi sosyal medya kullanmıyorum bide küçük bebeğim var ondan zaman kalırsa ders calisiyorum hiç vaktim olmuyor

15 yıldır tv izlemiyorum inanın tv almayı düşünüyorum artık düşünmek istemiyorum öyle izleyeyim duyayım yeter
Salak malak işte kafa dağıtıyor

Youtube
Felsefe/diamond tema
Efe aydal, erlik/bilgi içerik
Evrim ağacı/bilim
Medyacop/gündem
Sözler köşkü/islam, din
Levent gültekin ,İsmail saymaz bu iki gazeteceyi çok severek takip ederim
Genel olarak bu kişiler ve kanalları takip ediyorum

Son düzenleme:
Youtube'da en sevdiğim kişi Pelin Dilara Çolak'tır, bilmiyorsan tavsiye ederim
Engin Deniz, murat soner, barış özcan gibilerini takip ediyorum bir de biliyorsundur bunları zaten.
Simdi aklıma geldi Altay Cem Meriç ve Koaladankitaplari da takip ediyorum, Koaladankitaplar fazilet çok severim kendisini gündem üzerine değil ama her ay okuduğu kitapları yorumluyor, bir ara okuma grubundaydım çok tatlı biri

İlk kez duyduklarım var. İnceleyeceğim çok teşekkür ederim.

Pelin hanımı biliyorum,sıkı takip etmem ama kadrajını severim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…