Gündelik ev temizlik işi arıyorum

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
SLM BEN İSTANBUL BAGCILARDAYIM GUNDELIK EV İŞİ ARIYORUM TEMİZLİK KONUSUNDA ŞÜPHENIZ OLMASIN BU KONUDA SÜPHENIZ OLMASIN
BEN İZMİRDE OTURUKENDE 6 YIL YATILI COCUK BAKIMI VE BUNDAN 2 YIL ÖNCEDE İZMİRDE TEMZILIK İŞİNE GIDIYORDUM SIMDI BUR DAYIM VE BURDADA GITTIGIM 2 EW VAR TEMZILIK İŞİNE GITTIGIM SIZLERDEN RICAM ALLAH RIZASI İÇİN EW TEMIZLIK İÇİN İHTIYACI OLAN VARSA BANA CEVAP VERIRMISINIZ HIM UNUTMADAN HAFTASONUDA OLUR YETERKİ İŞ OLSUN HELALPARAMI KAZANIYIM O BANA YETER REFERANS VEREBILIRIM İSTERSENİZ SİZBİLİRSİNİZ YINEDE AYLIK İŞİ NEDEN DEGIL DERSENEIZ BENIM 1 YAŞINDA KIZIM VAR O YUZDEN AYLIK İŞİNE GİREMİORUM ((kedi:

İlanınızın aktif olduğunu farkettim ve konuyu hortlattım canım gidebileceğin günleri ve ücretide buradan yazarsan eminim yazan arkadaşlar olacaktır.Bende dahil.

Bu hafta salı hariç ne zaman olursa giderim istanbul avrupa yakasında :) ücretleri benım soylemem gerek varmı sızler bılırsınız zaten 100 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…