• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde tek öğün yemek

yapabliyorsan yürüyüş ya da spor yapmanı tavsiye ederim

Kendimi bildim bileli kiloluyum. 162 cm boy 126 kiloyum şuan. Günde tek öğün yiyerek. Hafta da kaç kilo verebilirim? Lütfen diyetisyen demeyin defalarca denedim diyetisyenle veremiyorum.
Ben günde tek öğün işyerimde ne çıkıyorsa onu yedim tabiiki ekmeksiz. 15 kilo verdim

İnsülin direncim var. Yaklaşık 2 haftadır ekmek hiç tüketmiyorum. Sabahlari sadece 1 tane haşlanmış yumurta yiyordum 2 gündür onu da bıraktım. Su an sadece öğle yemegi yiyorum. 130 kg ile başladım suan 126 kiloyum. Günlük yaklaşık 1.5 - 2 litre su içiyorum. Sabahları çubuk tarçın kaynatip 1 bardak içiyorum. Akşamları hiç bir şey yemiyorum. Kiraz sapı çayı ya da limonlu sıcak su icip günü bitiriyorum.
Kilo verdiniz mi acaba

Kilo verdiniz mi acaba
Merhaba canım diyet grubuna da yazmiştin oradan tanıdık geldin ben daha önce 50 kilo verdim doğumdan sonra aldım ama yine bir zayıflama sürecindeyim soracağın bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım🤗

Merhaba canım diyet grubuna da yazmiştin oradan tanıdık geldin ben daha önce 50 kilo verdim doğumdan sonra aldım ama yine bir zayıflama sürecindeyim soracağın bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım🤗
Ya gerçekten mi çok teşekkür ederim

Back
X