Günde tek öğün beslenme 6 hafta challenge

birwomenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
3
1
1
28
Merhabalar günde tek öğün beslenmeye çalışacağım. Ramazan dolayısıyla zaten gündüz beslenmeyeceğim oruç tutarken. Sahurda hindistancevizi yağlı kahve içeceğim. Kilom 55 civarı. Kan tahlillerim herşeyim temiz. OMAD beslenme olarak tek öğünü hayatına geçiren çok fazla insan var. Bakalım. Lütfen sağlıksız diyip gereksiz yorumda bulunmayın. Ben deneyimlerimi paylaşacağım.

13-14 arası yemek yiyorum.Ekmek ve rafine şekerli hiç bir şey tüketmiyorum.Sulu yemeklerden ne varsa patates hariç.Bulgur yerine karabuğday,pirinç yerine basmati yada kinoa tüketiyorum,yemeğin yanında mutlaka bol salatam var.Tatlı olarak muz ve avokado ezip içine kakao ve fıstık ezmesi koyuyorum puding gibi oluyor.

11 kilo verdim kendimi daha enerjik hissediyorum,hiç rafine şeker ve un tüketmiyorum bu arada.
Senelerdir tek öğün beslenen insanım, çok nadirdir ikinci öğünü yediğim.
Dediğiniz gibi ilk etapta kilo kaybı yaşanıyor lakin birkaç sene içinde anlamsız kilo almaya başlıyorsunuz ve artık diyet hiçbir şey ifade etmiyor.
Vücudunuzu kıtlık programına soktuktan sonra yediğiniz ne olurda olsun fazla geliyor.
10 senedir bin kaloriyi aştığım gün sınırlıdır bayağı kiloluyum ama

Ben kendi tecrübemden uyarmak istedim, şuanlık fayda görseniz de metabolizmanızı bozmanızı istemem.

nasıl olur ama yaa ,üzüldüm umarım yaşadıklarınızı yaşamam.

nasıl olur ama yaa ,üzüldüm umarım yaşadıklarınızı yaşamam.
Yakın zamanda bir kan değerlerinize baktırıp, metabolizma hızınızı ölçtürün derim.
Umarım yaşamazsınız, artık hayat biçimim bu benim ve sonuç tombiş bir ben
Kilo vermek için tek yapabileceğim şey ağır spor, antrenman ve sporcu beslenmesi ancak.

ama ben kalori sınırlaması yapmıyorum.
Tek öğünle kaç kaloriye ulaşabilirsiniz ki zaten?
Bu sistem istemsiz kıtlıktır, vücudu yeniden programlamadır.
Neyse efendim, ben söylemiş olayım da aklınızda bulunsun, kendi hayatınız elbette.
Sağlıklı günler diliyorum.

teşekkür ederim daha dikkatli takip edeceğim metabolizmamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…