Anket Günde ortalama kaç lt su tüketiyorsunuz ?

Günde ortalama kaç lt su tüketiyorsunuz ?

• 1

OY: 8 13,8%
  • 1 lt'den daha az

OY: 10 17,2%
  • 1 lt 'den daha fazla

OY: 38 65,5%
  • su içmiyorum

OY: 2 3,4%

• Ankete Katılan
    58
kilonuzu 30 gramla çarpıyorsunuz
günlük su tüketimi gerekli olanı çıkıyormuş diye biliyorum

2,5 litre rahat tüketiyorum bilgisayar başındayken 1 litrelik şişe yanımda oluyor. Asitli içecek tüketmediğimden sürekli olarak su içiyorum.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa, yüksek tansiyon hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa, bel ve boyun fıtığı hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa, gut – artrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa, astım hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa, şeker hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa, ülser hastalığına yakalanırız.
* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve kolon kanseri olma tehlikesi yaşarız.
* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre kanserleşme sürecine girer.
(alıntıdır)

korkunç değil mi? bunu okuduğumdan beri 2 litre içmeye çalışıyorum..

1 den daha az maalesef. su yerine çay ve gazlı gazsız içecek çok tüketiyorum sanırım cildimin bozulmasında çok büyük etkisi var

litre mi:) ben bazen günde su içmiyorum desem inanırmısınız
su yerine kola içiyorum. içsemde günde en fazla 1 bardak falan oluyo
ama içmem lazım biliyorum. su herşeye deva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…