Günde kaç paket sigara iciyo sunuz?

Ah canım ya valla yazık ediyorsun kendine bırakamasanda azalt bari. Ben bıraktım çok şükür ve 3 günde bir paket içiyordum çok içiyorum diye üzülüyordum. İnsanın ciğerleri simsiyah, ağzıda zehir gibi olur...Evlatlarınız varsa sırf onlar için bırakın, çabuk ölmek istemiyorsanız bırakın

Sağlık yönünü geçtim, günde iki paket bitiren insan kültablası gibi kokmaz mı ya
Ben o sigara dumanının, küllerinin bile üzerime gelmesinden rahatsız oluyorum. Düşününce korkunç geldi. Lütfen tedavi olun, bırakmaya çalışın bir şekilde. Hem maddi açıdan rahat edersiniz hemde çocuklarınız için daha sağlıklı, dinç bir anne olursunuz.

Ooo super teklif cnm ya başarırsın ins ya.bizde balkon ve mutfakta sadece icioz. Bırakırsak birbirimize hediye alalim

Ooo super teklif cnm ya başarırsın ins ya.bizde balkon ve mutfakta sadece icioz. Bırakırsak birbirimize hediye alalim

Haklısın kesinlikle cnm

2 günde bir paket bitiriyorum bende genellikle. yani günde 10 tane anca.
Bazen günde bir buçuk bitiyor ama. Stres sağolsun..

Üç günde bir paket.
Hamilelik ve emzirme durumunda hiç içmedim, içemezdim.
Sadece balkonda içiyorum, kızım ara ara görüyor.
Bunun için bırakmayı düşünüyorum.
Emziriyorsunuz lütfen içmeyin.

Hiç elime bile almadım yanarken 34 yaşındayım sokakta içenlerden bile kaçarım tiksiniyorum evimdede asla içilmez

Bir iki defa içen olmuştur ama hemen içeri sokmuyorum parfüm falan sıkıyorum üstüne ayrıca çocuğu olup sigara içenleri çok bencil buluyorum kusura bakmayın bide emziriyorsunuz siz o pis şey hep üstünüze siniyor çocuğunuz hep kucağınızda bide öpüyorsanız aman Allahım ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…