- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Ne emziriyorum ne de hamileyim hergün 1,5 paket biter ikiyi bulduğu da okuyorbırakmak için her yolu denedim yok anacım olmadı beyin yok bende. Önümüzdeki ay akupunktur a gidiyorum sigarayı bırakmak için ay inşallah işe yarar inşallah
Ooo super teklif cnm ya başarırsın ins ya.bizde balkon ve mutfakta sadece icioz. Bırakırsak birbirimize hediye alalimİçmeyince krize giriyorum resmen kilitlendiğimi bilirimbalkon da durmaktan içim şişti evde içirmem eşim bırakabiliyor ve eğer bende akupunktur la bırakırsam hayat sigortası yapalım sana sigaraya verdiğimiz para oraya yatsın ilerde emekli olursun dedi valla güzel teklif yani
Ooo super teklif cnm ya başarırsın ins ya.bizde balkon ve mutfakta sadece icioz. Bırakırsak birbirimize hediye alalimİçmeyince krize giriyorum resmen kilitlendiğimi bilirimbalkon da durmaktan içim şişti evde içirmem eşim bırakabiliyor ve eğer bende akupunktur la bırakırsam hayat sigortası yapalım sana sigaraya verdiğimiz para oraya yatsın ilerde emekli olursun dedi valla güzel teklif yani
Haklısın kesinlikle cnmSağlık yönünü geçtim, günde iki paket bitiren insan kültablası gibi kokmaz mı ya
Ben o sigara dumanının, küllerinin bile üzerime gelmesinden rahatsız oluyorum. Düşününce korkunç geldi. Lütfen tedavi olun, bırakmaya çalışın bir şekilde. Hem maddi açıdan rahat edersiniz hemde çocuklarınız için daha sağlıklı, dinç bir anne olursunuz.
Valla kafa dolu olunca ard arda içiliyor ins birakirsin bnde dert cok
Sonradan başladım bnEmzirmenin başından beri mi içiyorsun? Günde 10 tane emzirirken çok fazla ya,
Balkonda:)Hiç elime bile almadım yanarken 34 yaşındayım sokakta içenlerden bile kaçarım tiksiniyorum evimdede asla içilmez
Emmeden kesilince mi basladinÜç günde bir paket.
Hamilelik ve emzirme durumunda hiç içmedim, içemezdim.
Sadece balkonda içiyorum, kızım ara ara görüyor.
Bunun için bırakmayı düşünüyorum.
Emziriyorsunuz lütfen içmeyin.
Aynen eşim de iciyo karşılıklı icioz sen2 günde bir paket bitiriyorum bende genellikle. yani günde 10 tane anca.
Bazen günde bir buçuk bitiyor ama. Stres sağolsun..
Aynen eşim de iciyo karşılıklı icioz sen
Aynı şekil sohbet ederken de oluyo ard arda bk bnm ailem knsmuyo bnle düşün üzül ağla yakaynen canım arka arkaya yakıyorum bazen düşünürken farkında bile olmuyorum.
Bir iki defa içen olmuştur ama hemen içeri sokmuyorum parfüm falan sıkıyorum üstüneBalkonda:)
Ben evli değilim ama sevgilimle karşılıklı pöfür pöfür içiyoruz[/QUOT aynı şekil bnde esimle gerçi o bnden az icio.gerçi flört döneminde kafede otururken aksama kadar kaç paket bitirdigimizi htrlmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?