Merhaba kızlar,
uzun süredir forumdayım bir kaç konu açıp diyet yapma girişimim oldu ancak sonu gelmedi. Diyetlerim hep yarıda kaldı. 36 yaşında 1.60 boyunda 2 çocuk annesiyim mart ın 5 in de 78,5 kiloydum şimdi 69 kiloyum. Normal diyet yaparak verdim. Ama Haziran ın 9 un da yiğenimin sünneti var ve biraz hızlanmak istiyorum. Nette araştırırken zerdeçal tarçın zencefil light yoğurt la hızlı kilo verileceği yazılmış dün denemeye başladım. Bugün tartıldım 69,5 tum şimdi 69 . Çok sevindim ve benim gibi hergün okuyanlara bir haber vereyim dedim . Ben bunu yapıcam ve hergün size deneyimlrimi yazacağım işe yararsa ne ala yaramazsa bu başlıkta silinir gider . Diyet yapan herkese başarılar ve kolay gelsin.
Yapılışı : 3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .
yarın görüşürüz:))))))
Başlığa tıklayıp okuyan arkadaşlar ben bu kürü tam bir hafta yaptım başta iyi gidiyor gibiydi ama toplamda ancak 900 gr. verdim . Ancak şöyle yardımcı olayım bu hafta çok kaçırdım tatlı. Ben 1 hafta daha devam edicem aynı zamanda zencefil kansere karşı koruyucuymuş çünkü .Öyle haftada 3,5 kilo yani günde 500 gr. verdirmiyor ancak 1 kere verebildim hafta sonu kaçamakları beni mahvetti . Yapacak arkadaşlara başarılar . Gene hergün verdiğim gr. ları yazacağım. haftaya görüşürüz.