• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 5 kez idrarını içiyor

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.617
213.157
1.423
60
sam-ravelle.jpg

Günde 5 kez idrarını içiyor
Sam Ravelle’e 3 yıl önce meme kanseri teşhisi konuldu. Ancak Ravelle modern tıbbın sunduğu tedavi olan kemoterapiyi kabul etmedi. Genç kadın tedaviyi kendi idrarında bulduğunu iddia ediyor.

41 yaşındaki Ravelle’e, üçüncü evre agresif meme kanseri olduğu için radyoterapi, kemoterapi ve lumpektomi tedavileri görmesi gerektiği söylendi. Ancak alternatif tıp yöntemlerini denemak isteyen kadın uzmanlar tarafından tepki görüyor. Dailymail’de yer alan habere göre Ravelle, “Araştırdım ve bence kemoterapi bir çeşit delilik. Eğer bir insan sağlıklıysa bağışıklık sistemini ortadan kaldırmazsınız, eğer bir insanın sağlığı bozulduysa yine bağışıklık sistemini zayıflatmazsınız. Ancak kemoterapi sadece kanser hücrelerini yok etmiyor, sağlıklı hücreleri de yok ediyor. Bu yüzden birçok yan etkiyle karşılaşılıyor. Kanserden kurtulan pekçok insan tanıyoruz ama yaşam kaliteleri iyi değil…” diyor.

YEMEK YEMİYOR İDRARINI İÇİYOR

Ravelle, 3 gün boyunca günde beş kez kendi idrarını içiyor ve bu sürelerde hiçbir şey yemiyor. Ancak kanser hastalığı nedeniyle sıkıntılar yaşayan kadın, “Yine de kemoterapi görmemek konusunda kararlıyım” diyor. Meme kanseri konusunda klinik hemşire olan Jane Murphy ise, bugüne kadar kesin olarak fayda görülmüş hiçbir alternatif tedavinin olmadığını ve bu tür alternatif uygulamalara yönelen hastaların ciddi zarar gördüğünü açıklıyor.

İDRAR TERAPİSİ

Azteklerde yaraları tedavi etmek için kullanılan idrar, Hint ve Çin tıbbında da yer alıyor. Ancak bu tedavinin tıbbi ve kesin bir tedavi olmadığını ve bunu denemeden önce doktorunuza danışmanızı hatırlatırız.

http://hayat.sozcu.com.tr/gunde-5-k...8b92192de000&utm_content=78522|hayat&utm_medi

İdrarın vitamin ve mineraller bakımından zengin olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış, zor durumda kalındığında özellikle 99 depreminde idrarını içerek 5-10 gün boyunca hayatta kalanlar olmuştu.
Ama kanser hastalığını tedavi amaçlı bu yolu seçmek çokta mantıklı gelmedi bana.

WC'den çıkarken ellerimizi yıkama sebebimiz ne o zaman tam olarak?
Hiç bir yere dokunmadan çıktığımızı düşünürsek idrar hijyeniktir sonucuna varabilir miyiz?:KK53:

Kanserden kurtulan pekçok insan tanıyoruz ama yaşam kaliteleri iyi değil…” diyor.
vallaha pek çok kanser hastası görmedim çok şükür, sadece teyzemi gördüm, Meme Kanseri atlattı, yaşam kalitesi gayet iyi, çok şükür.
idrar içme konusunda çok yorum var, alternatif tıp tarafından kullanılan çok kullanılan bir yöntem. ama şu ana kadar kanıtlanmış bir etkisi yok diye biliyorum. hani kötüden örnek olmaz derler ama ben kemoterapi tercih ederdim sanırım.

Back