- 24 Eylül 2012
- 38
- 0
-
- Konu Sahibi Yalanciseni
bende istiyorum. hemde hemen
olur mu?
heemen olmaz çünkü 3 kişiyı çok geçtim
özelden mesaj olarak bırakın adresınızı musait olunca bakarımbana da bakabilir misiniz. verdiğiniz sayı dolmuş ama ?
:) hayata geç klama yeterzaten herşeye geç kalıyorumşaşırmadım
Ben de özelden yazdım msn adresimi, beni de ekler misiniz?
:) hayata geç klama yeter
Arkadaşlar ekledim hepinizi ama ne oluyo anlamadım
Arkadaşım yanlış anlama bende hemen atladım sana mail adresimi gönderdim ama arkasından çok rahatsız oldum...
İstemiş olduğunuz bilgiler Anne adı kendi adın ve doğum tarihi bunlar üç boyutluların hayatınıza giriş bilgileri...Bu bilgilerle hayatınıza girip çok büyük zararlar verebilirler...........
Benimde hislerim çok kuvvetlidir ama senden çok rahatsız oldum...ve hislerimde bugüne kadar hiç yanılmadım.
kızlar istenen bilgileri kesinlikle kimse ile paylaşmayın özellikle internet üzerinden....
Allah muhafaza merakınız yüzünden başına çok büyük işler gelebilir....
Ekledım msn ne adreslerını ancak sizemı ulaşmadı onu anlamadımnasıl ne oluyor canım?? ne anlamda
bilmem sormak lazım kendılerıne:)hm bakıranlar memnun mu ki o 3 kişi,?
BAYA saçmalamıssın Arkadaşım Cinleri Senın hayatına sokup napıcaz o kadar rahatsızsan bakım rıca etme tobe yarabbım ya artı cınım falan yok korkma sadece Allah C.C verdiği bir yetenek ile hissettiklerımı yazıyorum artı 3 harflılerım olsa senın hayatına sokmam 25 tl ye fal bakım geçim sağlamak yerıne başka yoldan zengın olurum bana bole saçma şeylerle gelecek olan sılsın hemen beni gidin işinize iyilikte yaramıyorArkadaşım yanlış anlama bende hemen atladım sana mail adresimi gönderdim ama arkasından çok rahatsız oldum...
İstemiş olduğunuz bilgiler Anne adı kendi adın ve doğum tarihi bunlar üç boyutluların hayatınıza giriş bilgileri...Bu bilgilerle hayatınıza girip çok büyük zararlar verebilirler...........
Benimde hislerim çok kuvvetlidir ama senden çok rahatsız oldum...ve hislerimde bugüne kadar hiç yanılmadım.
kızlar istenen bilgileri kesinlikle kimse ile paylaşmayın özellikle internet üzerinden....
Allah muhafaza merakınız yüzünden başına çok büyük işler gelebilir....
nerden öğrendin canım? ve nasıl emin olabiliyorsun?
sence ciddi anlamda bakabiliyor mu?
3 boyutların hayatıma giriş bilgileri derken? n'oluyor öyle olunca?
Canım benim tanıdığım bir hoca var ondan biliyorum.Bu bilgilerle Ebced hesabı yapılıyor..bu hesapla üç boyutlular hayatına giriyor..Çok tehlikeli bir durum karşıdaki kişi bu bilgilerle sana her türlü kötülüğü yapabilir...