• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günde 15 dakikayla burun düzeltmek isteyen?

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
96
İzmir
merhaba kızlar. ben nette dolaşırken tesadüfen bişey buldum ve hemen aldım. yeni geldi kullanmaya başlıcam umarım işe yarar. nose up diye bir ürün günde 15 dakika burnunuza takıyosunuz ve 2. yada 3. haftadan etkisini göstermeye başlıyormuş. kullananların yorumları hep pozitif yönde bütün sitelerin yorumlarını okudum hepsi işe yarıyor diyor. ameliyat olmaktan korkanlar benim gibi bunu kullanabilirler. denemekte fayda var derim. sonuçları yazıcam zamanla buraya.

merhaba kızlar. ben nette dolaşırken tesadüfen bişey buldum ve hemen aldım. yeni geldi kullanmaya başlıcam umarım işe yarar. nose up diye bir ürün günde 15 dakika burnunuza takıyosunuz ve 2. yada 3. haftadan etkisini göstermeye başlıyormuş. kullananların yorumları hep pozitif yönde bütün sitelerin yorumlarını okudum hepsi işe yarıyor diyor. ameliyat olmaktan korkanlar benim gibi bunu kullanabilirler. denemekte fayda var derim. sonuçları yazıcam zamanla buraya.

ya 2 ameliyat gecirdim burun ucu ameliyatlı olduğu halde düşme ihtimali varken bi aparat burnu kaldırabilir mi ameliyatsız caresi yok bu işinn.

hayır belki kaldırır kaldırmasına ama bu defada burun ucunu bozmayacağı ne malum.mesela benim burnum kalkık ama burun ucum top gibi.buda kalkık olmasından kaynaklanıyor bence..

Bahsettiginiz aparattan bende aldim.Benimkisi mandal gibi bisey.Lakin cok komik bisey.Uc hafta duzenli kullandim.burnunuzda degisiklik yapiyor ama gecici bir degisiklik.burun kizariyor ve nefes alamiyorsunuz. agizdan nefes almaniz lagzim.bu urun kesinlikle sacma bisey.aldigima bin pisman oldum.ona para veeceginize gidin bir camasir mandali takin ayni isi gorur.Cok adi plastikden yapilmis bisey.reklamlarina vede yorumlara inanmayin, hepside aldatici yorumlar..kesinlikle onermiyorum..

Bahsettiginiz aparattan bende aldim.Benimkisi mandal gibi bisey.Lakin cok komik bisey.Uc hafta duzenli kullandim.burnunuzda degisiklik yapiyor ama gecici bir degisiklik.burun kizariyor ve nefes alamiyorsunuz. agizdan nefes almaniz lagzim.bu urun kesinlikle sacma bisey.aldigima bin pisman oldum.ona para veeceginize gidin bir camasir mandali takin ayni isi gorur.Cok adi plastikden yapilmis bisey.reklamlarina vede yorumlara inanmayin, hepside aldatici yorumlar..kesinlikle onermiyorum..

aaa bende almayı düşünüyodum o kadar inandırıcı yorumlar yapılmışkii :17: çokta mantıklı gelmeişti aparat bana ama yorumları görünce kanmamak da elde değill yanii :26:

banada inandırıcı gelmiyor mantıklıda değil zaten kalkıklık olsa bile geçici olur hiç böyle şeylerle zaman harcamayın ameliyat olun istediğiniz burna kavuşun bence hem zaman hem para kaybı :49:

banada inandırıcı gelmiyor mantıklıda değil zaten kalkıklık olsa bile geçici olur hiç böyle şeylerle zaman harcamayın ameliyat olun istediğiniz burna kavuşun bence hem zaman hem para kaybı YAAAA AYNEN KATILIYORUM AKIL VAR MANTIK VAR MÜMKÜN MÜÜ HİÇ HAHAHAHAHAHAHAH. BURNUN UCUNU DİKMEDEN ETMEDEN MASAJLA NASIL KALDIRIRSIN YUMUSAK Bİ DOKU HATTA ZARARI OLUR FAYDASI OLMAZ

ben kullanıyorum şuan cımbız yada mandal gibi bişi diil ki yani bi gelişme gördüm zaten istediğim büyük bi değişim diildi. büyük bi değişim istesem bi aparatla zaman kaybetmem ameliyat olurdum zaten

ben o aparattan aldım ilk taktığımda acısından dayanamadım tamamen para tuzağı zaten internette, Özellikle yabancı sitelere bakarsanız bu tarz aparatlar bazı kişilerin burunlarını çürütmüş o yüzden dikkat edin

kızlar ben de aldım kullanıyorum 3 haftadır ama pek faydası olacak gibi görülmüyo :( kullanmaya devam ediyorum gene de faydası olursa haber veriririm :)

burun kıkırdagımız ince ve şekillenmeye müsait ancak hiçbi zaman törpüsüz neştersiz o kıkırdak kalıcı sekilllenmez :) bu yüzden geçici bikaç saatlik burun kaldırtmak içn bu aparat olabilr

Bir faydasını gördün mü gerçekten?merak içindeyim ona göre satın alıcam :)

Back
X