Günde 10 saat oturarak çalışıyorum kilo veremiyorum

sevgiyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
9
0
merhaba günde 10 saat oturarak çalışıyorum.boyum 1.56 kiom 63 boğazımı tutsamda çok kilo veremiyorum sizce ne yapmalıyım.

spora gitmelisin. en etkili sonucu sporla alabilirsin. hareketsiz bir iş hayatın olduğu için, vücutta oturmuş yağlar mevcut. günde 1,5 saat fitnes yeterli gelecektir. istediğin görünüme kavuştuğunda haftada üç güne indirgeyebilirsin. tabi akşamları ayıracak vaktin ve isteğin varsa. :)

Bence imkanın varsa spor salonuna yazıl bn 11 saat oturarak streslı bı ıste calısıorum. Arta kalan vaktımde de para verdm kullanım dıe spor salonuna gidiorum :-) insan kendı kendıne ıradesı yoksa ve vaktı cok azsa yapamıyor.

hangi ara gidiyorsunuz spora? ben saat 8de en erken evde oluyorum trafik coksa 9 gibi. o saatten sonra salona gidilmez ki. spor aleti alıp da hakkını vererek kullanan var mı? herkes bana alma, iki gün kullanırsın sonra elbise askısı olur o diyor :KK43:
selülit falan vazgeçtim benim oturmakdan belim ağrıyor. kan devaranı yok, hareketsiz çok sağlıksız bi hayat içerisindeyim..

hangi ara gidiyorsunuz spora? ben saat 8de en erken evde oluyorum trafik coksa 9 gibi. o saatten sonra salona gidilmez ki. spor aleti alıp da hakkını vererek kullanan var mı? herkes bana alma, iki gün kullanırsın sonra elbise askısı olur o diyor :KK43:
selülit falan vazgeçtim benim oturmakdan belim ağrıyor. kan devaranı yok, hareketsiz çok sağlıksız bi hayat içerisindeyim..

YAYA olarak gezmeye çalış, hafta sonları yaya olarak yürüyüş yapabilirsin, hiç yoktan iyidir, birde bol bol su iç, ama suyu öyle bardak bardak içme, iş yerinde bardagı koy yanına 15 dakikada bir bir yudum al, toksinlerinden selülitlerinden arınacan gerçekten cildinde bi kaç gün içinde tertemiz gül gibi olacak, ama yine söylüyorum suyu bardak bardak tüketme en fazla böbreklerine zahmet olur sadece, sana fazla bi faydası olmaz
bu yöntemle 15 kilo verecen demiyorum, her ay yarım kilo versen yeterli deilmi, o bile fazla çok saglıklı zayıflamak muhakkak önemli,
tekrarlıyorum yürüyüş yapmaya çalış vaktin oldukca, mutlaka

İşle ev arası mesafe ne kadar bilemiyorum ama eğer araba ile gidip geliyorsan yarım saat önce arabadan inip yürüyerek gidersen ve yanısıra yediklerine dikkat edersen ve günde 3 lt su içersen verilemeyecek kadar kilo fazlan olmadığı için rahatlıkla verebilirsin....:KK34:

Son düzenleme:

önceden 11 dı sımdı 10 saat calısıorum vardıyam 9.5 8 de evden cıkıorum bu hfta 5 ten snr gıdıorum eve gelmem 9 u buluo bazen vardyama göre gidiorum spor salonunda bellı bir saatı yok ztn ole gıdıp bos vaktımı degerlendırıorum.

benim de 8 saat boyunca bütün gün oturarak çalıştığım hatta hiiiçç yerimden kalkmadığm bi işim var. sayesinde hareketsiz sağlıksız bi yaşamım var. bi ara fitnesa gittim güzel bi sıkılaşma sağlıyor. ama çok yorucu oluyor gerçekten. yalnız kilo verme durumu olmadı hiç yediklerime de dikkat etmedim tabi. ama ondan önce step aerobic plates egzersiz hareketlerinin karışımını uygulayan bi spor salonuna gitmiştim daha etkiliydi gerçekten.

ben Allahtan yesem de kilo almayan bir insanım ama sıkılaşmak için spor yapamya başlayacağım.. öğrenci olduğum için ben de sürekli oturup ders çalışıyorum kiloyu bırak sağlık için bile spor yapmak gerekli..bir yerlere üye olamıyorsan bile bir sürü evde yapabileceğin hareket var ama kilo vermek isteyenlerin öncesinde yarım saat hızlı yürüyüp yarım saat bisiklete binmesi lazım...diğer yapacağın hareketler sıkılaşmayı sağlıyor çünkü yürüyüşler kalori yakıyor..en iyisi bir spor salonu ve bir diyetisyen eşliğinde davranmak sanırım..ama tabi bunlara para dayanır mı bilemem...

haftada 3 gün fitness salonuna gitektense haftada bir kez yüzmeye gitmen daha faydalı olacağını düşünüyorum. hafatada kesintisinz 1 saat yüzmek seni senden alır önce kilo alman durur sonrasında kilo vermesende kasların sıkılaştığı için daha zayıf görünürsün.

X