Kızlarrrrr slm...
bende bir süre önce spor salonuna yazılmaya karar vermiştim ama gittim gördüm bizim burda ki spor salonlarında millet sıra bekliyor aletler için öyle feci kalabalık
Bide bende bel fıtığ olduğu için fitness yada step benim için çokta uygun değildi :1no2:
Annişkomla karar verdik kızlar her akşam işten gelince hafif yemeğimizi yiyoruz (herşeyden çok az yarım porsiyon sadece )
Saat 21:00 gibi yürüyüşe çıkıyoruz tam 1 saat yürüyüş yapıyoruz tabi öyle sahilde gezer gibi değil ama koşmuyoruzda belirli bir tempoda :dance: Bide bende termal korse var onu giyiyorum feci terletiyor.. Kim demiş şehir hayatı spor yapmama engel diye guclubacismile alın size en etkili sporlardan birisi hemde Zeytinburnunda yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
10 günde 1,5 cm inceldik :sm_cool: ve inanın kızlar bu bir alışkanlık oluyor insanda ya diyorum bunca zaman akşamları evde kös kös oturmuşum ne kadar kötü yapıyormuşum:sinifsinif: Eve geliyorum bacaklarımdan ateşler çıkıyor resmen kaydirigubbakcemile2
Spor salonuna gidemiyor olabilirsiniz ama günde 1 saati kendinize ayırın 24 saatte sadece 1 saat çok değil inanın insan kendini daha positif+ hissediyor opuyorumnanaktan
hepimiz bunu yapabiliriz a.s. a.s. a.s. a.s. :enbuyukkk: