Güncel tüp bebek fiyatları

Merhaba doktor ve merkeze göre değişiyor kimi opu yumurta toplamaya 120 transfere 50 diyor

bazısı her ikisine 80 diyor
Bazısı 100 diyor

Bazısı rahim dinlenme süresine 25 bin fiyat verıyormus halbuki o süreçte hiç bi işlem yapılmıyor evinize gidip bekliyorsunuz öylesine havadan paralar isteyen yerler var .

Dondurma ücretine 25-30 diyenler var
Genetik test yaptıracaksanız embrıyo başına 220 dolardan ağız açıyorlar

İlaçlar rapor olmazsa 50-60 ı buluyor

Bazısı rahim dinlenme süresine 25 bin fiyat verıyormus halbuki o süreçte hiç bi işlem yapılmıyor evinize gidip bekliyorsunuz öylesine havadan paralar isteyen yerler var .

Dondurma ücretine 25-30 diyenler var
Genetik test yaptıracaksanız embrıyo başına 220 dolardan ağız açıyorlar

İlaçlar rapor olmazsa 50-60 ı buluyor
Ben bir yerden genetik hariç 220 bin fiyat aldım. Genetik 500 eur dediler. Bana çok fazla geldi. Şimdi şişli memorial e başlayacağız ama henüz fiyat alamamadık. Ortalama olarak hep bu şekilde mi fiyatlar. Bu arada aldığım 220 bin içinde transfer dahil değildi

Bahçeci 110+40 bin ilaç 25.ç bin dondurma 20 bin rahim dinlendirme
Çok saçma değil mi rahim dinlendirme için ücret nie isteniyor gidip evınızde iki ay oturuyorsunuz

Zaten Dondurma ücreti verip üstüne bu 20 bin nie ?

Bizden böyle bi talepte bulunmadılar
60 bin opu transfer
14 bin dondurma
2 regl bekledim ücret talep edilmedi
2 bin yıllık embrıyo saklama ücreti alındı

İlaçlarda dahil olmak üzere 120 bine sonuca ulaştık

Son düzenleme:
Çok saçma değil mi rahim dinlendirme için ücret nie isteniyor gidip evınızde iki ay oturuyorsunuz

Zaten Dondurma ücreti verip üstüne bu 20 bin nie ?

Bizden böyle bi talepte bulunmadılar
60 opu transfer
14 dondurma
2 regl bekledim ücret talep edilmedi
2 bin yıllık embrıyo saklama ücreti alındı

İlaçlarda dahil olmak üzere 120 bine sonuca ulaştık
Yaşınız kaç acaba 14 tane dondurma olmuş kaçıncı güne ulaşıldı sizinkiler

Yumurta takibi,toplama, transfer 96 bin. Biz transfer aşamasına geçemedik. 96 bin verdik. 48 ini geri vereceklerdi embriyo olmadığı için ama biz gene takibe başladık. Bu süreçte elimde hiç bir şey yokken ellerim bomboş iken maalesef 150 bin lira gitti. Ve iğne kullanmıyorum ben sadece hapla o da ucuz bir şey zaten. İğne olsa 200 u bulurdu demek ki.

Adeti bekliyoruz transfer için, 9 embriyom vardı bugün 5. gün ama 8’i başaramadı. Birini 3. gün dondurmuştuk iyi-orta kalite arası sadece o kaldı. Çok umudumuz yok bakalım sabahtan beri ağlıyorum
Hiç öyle düşünme Benı bi aradılar 21 den 7 kaldı biri de kötü durumda 5. Güne gidemez donduruyoruz bunlar da 7-8 hücreli die Rabbim ol dedi oluverdi . Sen dua et içini ferah tut gerisi Allah ın ıznıyle yaradana kalmış

Adeti bekliyoruz transfer için, 9 embriyom vardı bugün 5. gün ama 8’i başaramadı. Birini 3. gün dondurmuştuk iyi-orta kalite arası sadece o kaldı. Çok umudumuz yok bakalım sabahtan beri ağlıyorum
merhaba yumurta sayınız iyi ama neden sizce başaramıyor yumurtalar

Yumurta takibi,toplama, transfer 96 bin. Biz transfer aşamasına geçemedik. 96 bin verdik. 48 ini geri vereceklerdi embriyo olmadığı için ama biz gene takibe başladık. Bu süreçte elimde hiç bir şey yokken ellerim bomboş iken maalesef 150 bin lira gitti. Ve iğne kullanmıyorum ben sadece hapla o da ucuz bir şey zaten. İğne olsa 200 u bulurdu demek ki.
Merhaba üzmek istemem ama neden embriyo olmadı yumurtanız mı az çıktı ?

Back
X