Kizlar selam boyle bir topic acmayi dogru buldum birbirimize faydamizin olacagini dusunerek. Umarim katilim cok olur ve yardimlasabiliriz.
Benim gebelik haftam 7+0 dr.um toplamda 15 test istedi ve acikcasi fiyati da sigortasiz falan baya tuzluya geliyor. sigortam da yarisini karsiliyor. (yaklasik sigortanin karsiladigi 750'ye falan geliyor)
bizde kan uyusmazligi var o yuzden extra testler de var umarim benim de benimle ayni durumda olanlara yardimim dokunur guncel fiyatlar konusunda:
istenen testler:
Kan sayimi
Otomatik hemogram (en az 18 parametre)
Idrar analizi tam
Tiroid Stimulan Hormon (TSH)
Cytomegalovirus Antikoru IgG (CMV IgG)
Cytomegalovirus Antikoru IgM (CMV IgM)
Rubella Antikoru IgG
Rubella Antikoru IgM
HIV antikoru (1&2) +p24 Antijeni
Hepatit B s Antijeni (HBsAg)
Hepatit B s Antikoru (anti-HBs)
Kan Grubu (ABO) tayini
Toxoplazma Antikoru IgG
Toxoplazma Antikoru IgM
Indirekt Coombs
Bu testlerin hepsi herhangi bir sosyal guvence olmadan 1500 kusur tutuyor' sizler bu testleri yaptirdiysaniz ya da yaptiracaksaniz aldiginiz fiyatlar var midir?
Ben Acibadem Bakirkoyden aldim fiyat acibadem sigortaliyim sadece indirimi oldugundan %50 civari muaf oluyorum ve odeyecegim ucret yariya dusuyor.
Benim gebelik haftam 7+0 dr.um toplamda 15 test istedi ve acikcasi fiyati da sigortasiz falan baya tuzluya geliyor. sigortam da yarisini karsiliyor. (yaklasik sigortanin karsiladigi 750'ye falan geliyor)
bizde kan uyusmazligi var o yuzden extra testler de var umarim benim de benimle ayni durumda olanlara yardimim dokunur guncel fiyatlar konusunda:
istenen testler:
Kan sayimi
Otomatik hemogram (en az 18 parametre)
Idrar analizi tam
Tiroid Stimulan Hormon (TSH)
Cytomegalovirus Antikoru IgG (CMV IgG)
Cytomegalovirus Antikoru IgM (CMV IgM)
Rubella Antikoru IgG
Rubella Antikoru IgM
HIV antikoru (1&2) +p24 Antijeni
Hepatit B s Antijeni (HBsAg)
Hepatit B s Antikoru (anti-HBs)
Kan Grubu (ABO) tayini
Toxoplazma Antikoru IgG
Toxoplazma Antikoru IgM
Indirekt Coombs
Bu testlerin hepsi herhangi bir sosyal guvence olmadan 1500 kusur tutuyor' sizler bu testleri yaptirdiysaniz ya da yaptiracaksaniz aldiginiz fiyatlar var midir?
Ben Acibadem Bakirkoyden aldim fiyat acibadem sigortaliyim sadece indirimi oldugundan %50 civari muaf oluyorum ve odeyecegim ucret yariya dusuyor.