• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel ekşınım arpacık

Alinti yapamadim. Benim goz kapaginda kirpik kokumde cikmisti o yuzden cok zor olmadi sarimsak surmek. Istersen kulak cubugu varsa onun ucuyla dene ama bilemedim goz pinari olunca.

İste korkum pinarda olması

Büyük bir şey değilse göze batmaz. Ama büyükse ufak bir işlemle alıyorlar.

Yok minicik şuan

Başından aşağı sıcaga yakın suyu akıt patlar ama tam gelismediyse henüz patlamaz tabi vakti gelince

Gelişme aşamasında

Göz kapağına iğne ile lokal anestezi yapıldıktan sonra, bir aletle göz kapağı ters çevriliyor. Yüzüne örtü örtüyorlar sadece o göz açık kalacak şekilde.. Sonra sanırım neşter ile falan orayı minicik kesiyor, belki de dokunduruyor ve içindeki pisliği temizliyor. Dikiş falan yok. 1 gün gözün bandajlı duruyorsun, kızarma oluyor ama..

Ayyy :(

Sallama çayı sıcak suya batırın, çıkarın ardından hafif sulu olacak şekilde sıkın ve üstüne koyun.

Denincem mutlaka

Arkadaşlarda yazmış gerçi ama bende yineleyim. Poşet çayı sıcak suya batırıp arpacık olan yere koy muhtemelen geçirir.Göz nezlesi ve arpacık olduğumda her zaman yaparım hemen ama hemen geçirir :KK24:

Simdi dalinle yikadım konuda denetim yarın

Kizlar arpacik agri sizi yapiyormu.benimde alt kirpik dibimde bisey cikti ama oyle duruyor agri kasinti iltihap falan yok.arpacik olabilir mi

Hafif bi şekilde hissettiriyor.
Bende suanlik ağrı sızı yok ama birşey var orda hissediyorum

gerçekten sarımsakgı denedim çok işe yaradı teşekkür ederim yorum yapanlara benim de gözümmün altında arpacık çıktı 4 içinde hiç bişey kalmadı

Back