Günaydın herkeslere :) Çok şükür kolaylıkla nişan alışverişimizi de birkaç eksik ile tamamladık. Haftasonu iki görümcem geldi. Annemle beraber nişanlım ve ben 5 kişi çıktık alışverişe. Elbisem prenses modeli, yeşil renkte (hürrem yeşili deniyormuş) :) Zayıf olmam işe yaradı elbisede. Gayet güzel. Üzerinde baqzı değişiklikler istedik o yüzden henüz hazır değil. Kısmetse pazar günü alıcam. Takı işini de hallettik. İki bilezik, bir saat ve takı seti alındı. Zaten alyanslarımızı kendimiz aldık. Onlar da salı günü hazır olacak. Parmağıma büyük geldi çünkü. Sonra sandık aldık Soysal Pasajından. İç çamaşır gecelik falan Kızılay Loya'dan aldık. Kaban, ayakkabı aldık. Çok fazla masraf yaptırmadım zaten nişanlımın durumu ortada. Ama herşey içime sindi. Çok güzel bir alışveriş oldu. Nişanlıma da Hakemoğlu'ndan takım aldık. Elbiseme göre kravat bulamadığımız için onu ve kol düğmesini haftaiçi alıcaz. Nişanlım ne iç çamaşırı, ne pijama takımı ne de ayakkabı hiçbişi istemiyor. Takım elbiseyi de zorla aldırdım. Üzerimden büyük bir yük daha kalktı. Davetiyelerimiz de basıldı bu arada :)Giriş, dans, pasta, misafirler beklerken çalacak şarkılar hepsini ayarladık. Çok eğlenceli olacağını düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 888450