Günaydın???

NAZLIEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
1.083
0
46
Nevşehir
Hemen işe gelir gelmez burayı açıp sormak istedim dün kahverengi akıntılarım oldu nedenini bilen yada benm gbi olan varsa beni bilgilendirirmi lütfen???

hangi aşamadasın peki? yani tedavimi yoksa hamilemisin birçok nedenden kaynaklanır canım..

hangi aşamadasın peki? Yani tedavimi yoksa hamilemisin birçok nedenden kaynaklanır canım..

yok tedavi flan değil yeni 1 sene oldu evleneli korunmuyoruz ama çocuk yok doktor hiçbi sorun yok dedi muayenelerinde akıntılarım oluyodu arada fitil vermişti geçti adet te değilim dün kahverengi akıntılarım oldu neden acaba?????

kimilerin adet öncesi oluyor.. Ama hamilelik te olabilir bence kanda baktır derşm bence yada iyi bir uzmana görünmen gerekir derim..geçmiş olsun

adet günüm değil daha bilmiyorum anlam veremedim çok meraklandım zaten tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bilmiyorum ne yapacağımı teşekkür ederim..((

kimilerin adet öncesi oluyor.. ama hamilelik te olabilir bence kanda baktır derşm bence yada iyi bir uzmana görünmen gerekir derim..geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…