Ben tüp ligasyonla hamile kaldım. Bence riske etmesin alsın ve geri çekme bile olsa her zaman risk taşır.Millet hamile kalmak için aylarca uğraşırken bu şekilde hamile kalırsanız helal olsun ne diyeyim
İmkansız diye bişey yok. Adet tarihime 4 gün kala hamile kaldım.Son adet tarihiniz ne zaman , suan yumurtlama dönemi değilse zaten imkansız içe boşalsa bile kalmazsınız da bir yazın son adet tarihini siz
Ben de diyecektim iki ucu şeyli değnek. Gerçekten çok kötü bir ilaç Allah göstermesin hayati tehlike oluşturabilecek nadir yan etkileri de var prospektüsü bir okusanız dudağınız uçuklar ama hormonal dengeyi alt üst ettiği doğru ve bir kaç ay adet döngünüz sapıtır, ağrılı adet görme durumu olabilir. Lütfen dikkatli korunun bu hapı mümkün mertebe hiç içmeyin. Eğer imkanınız varsa (fazla zaman kaybettirmeyecekse) bir doktora sorup alın derim ben.Kimse olur veya olmaz diyemez gebelik istemiyorsanız alın hapı derim. Ama hormonları baya bozuyor birkaç ay mens olmayabilirsiniz yan etkilerini okuyup hazırlıklı olun
İlacı sabah aldım , içim rahat olmalıydı ilaç kesin çözümse eğer daha huzurlu olacağım , regl konusunda pcosum var yani zaten düzensiz bir regl düzenim varBen de diyecektim iki ucu şeyli değnek. Gerçekten çok kötü bir ilaç Allah göstermesin hayati tehlike oluşturabilecek nadir yan etkileri de var prospektüsü bir okusanız dudağınız uçuklar ama hormonal dengeyi alt üst ettiği doğru ve bir kaç ay adet döngünüz sapıtır, ağrılı adet görme durumu olabilir. Lütfen dikkatli korunun bu hapı mümkün mertebe hiç içmeyin. Eğer imkanınız varsa (fazla zaman kaybettirmeyecekse) bir doktora sorup alın derim ben.
Üstelik belli bir süre geçtiyse ne yazık ki korumuyorBen de diyecektim iki ucu şeyli değnek. Gerçekten çok kötü bir ilaç Allah göstermesin hayati tehlike oluşturabilecek nadir yan etkileri de var prospektüsü bir okusanız dudağınız uçuklar ama hormonal dengeyi alt üst ettiği doğru ve bir kaç ay adet döngünüz sapıtır, ağrılı adet görme durumu olabilir. Lütfen dikkatli korunun bu hapı mümkün mertebe hiç içmeyin. Eğer imkanınız varsa (fazla zaman kaybettirmeyecekse) bir doktora sorup alın derim ben.