• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın bir sorum olacak?

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
günaydın hanımlar. benim için sorun olan bir şey bu ve çözüm bulamadım belki bu konuya çözüm bulmuş birileri vardır..
iş yerinde kahve yapmak için süt ısıtmamız lazım ama nasıl ısıtabiliriz. kahve makinesi geldi aklıma ama o da yanarmış..
bir önerisi olan var mı?

buna bende çözüm bulamadım maalesef takipte kalayım
ben sütü koyduğum bardağı kaynar su olan başka bardağa koyuyorum içine de kaynar su döküyorum ılık oluyor ama o bekletmede(1 dk) boşa çok zaman kaybı

images.webp
şöyle birşey kulana bilirsin tek gözlü elektrikli ocak yazarsanız çıkar nette

Bardaktan daha büyükçe bir kaba sut dolu bardağı koyun. Kaba kaynar su dokun. Süt dolu bardaga su gelmeyecek şekilde ve tabi yine o bardağı aşmayacak şekilde suyu dökün. O ısıyla ısınır.yani kaynar suyun içinde kalacak süt bardağı.

nasıl yani kahveyi nasıl yapıyorsunuz ocaksızmı
kahve makinasındamı
iş yerinde sıcak su var nescafe yi ekliyoruz o şekilde normal yani ama biz krema yerine süt kullanmak istiyoruz

buna bende çözüm bulamadım maalesef takipte kalayım
ben sütü koyduğum bardağı kaynar su olan başka bardağa koyuyorum içine de kaynar su döküyorum ılık oluyor ama o bekletmede(1 dk) boşa çok zaman kaybı
o çok uğraştırır ya :(

Eki Görüntüle 1902312
şöyle birşey kulana bilirsin tek gözlü elektrikli ocak yazarsanız çıkar nette
evet mantıklı bir şeye benziyor buna bakabilirim

günaydın hanımlar. benim için sorun olan bir şey bu ve çözüm bulamadım belki bu konuya çözüm bulmuş birileri vardır..
iş yerinde kahve yapmak için süt ısıtmamız lazım ama nasıl ısıtabiliriz. kahve makinesi geldi aklıma ama o da yanarmış..
bir önerisi olan var mı?
Tek gözlü Elektrikli ocak ve küçük cezve alın işinizi görür bardakla falan uğraşmazsın.Kahve makinesinde yapmayın aynen yanar.

Kahve makinesine su ve sütü birlikte koyup kaynatın ama kahve makinesi nasıl bir şey o da önemli yani cezve gibi olan kahve makinesinde dediğimi uygulayabilirsiniz bir de Türk kahve makineleri var onlar daha değişik nasıl kullanılıyor onu bile bilmem ben

cezve seklınde olan kahve makınelerınde veya kettle da ısıtılabılır :D

yani kahveye azıcık süt katacaksak krema yerine, bence evde sütü ısıtıp termos bardağa koyun gelin

ofiste de kahveyi yapınca az az dökün bardaklara oldu bitti

ocak al cezve al ısıt bir ton terane

Back
X