• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gün menüsü

dilhusar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
293
3
118
İstanbul
arkadaşlar cumartesi günüm var ama öğretmen arkadaşlar 15 çeşit falan yapıyorlar bana ne yapabilirim diye öneri yazarmasınız.

:53:15 çeşit çok fazla değilmi.Ne tür yapılıyor mesela biraz fikir verirmisiniz.Bizim bir grubumuz var simit peynir çay çıkaran bile var.İsteyen mercimekli köfte yanına bir çeşit tatlı ve tuzlu yapıyor,isteyen tavuklu pilav ve yanına tatlı birşey yapıyor.Ama 15 çeşit:19:

cnm hepsinden azar azar yaparsın mesela ben olsam közlenmiş patlıcan salatası
çiğ köfte yahut mercimek köfte
iki çeşit börek biri kesin ıspanaklı olcak
mayonezli havuç salatası
küçük küçük kanepeler hazırlarım
un kurabiyesi
bide dereotlu poğaça yaparım
son olarakda ya bisküvili pasta yada daha hafif bir tatlı cnm benim menüm böyle olurdu...

15 ceşit cok değilmi maksat toplanıp konusmak görüşmek bence abartmaya gerek yok 5 çeşit yapın ana dediğimiz yiyeceklerden olsun mesela börek pasta onun yanında ufak meze tarzı birseyler yapabilirsiniz

15 çeşitt mii:53::53::53:
ne gerek varya
5 çeşit ideall
gösterişten başka bişey deill az olsun öz olsunn
sen öyle yap bence

gerçekten çok fazla 15 çeşit bir de çalışan insanlarız gerek yok bence de bu kadar abartma. Yapabileceklerine gelince bence bulgurlu bir çeşit(mer. köfte-kısır -patates köftesi gibi)ve börek mutlaka olsun herkes sever. kek olabilir elmalı-havuçlu -ıslak kek de beğenilir.sütlü bi tatlı irmik olabilir olmazsa çikolata soslu muhallebi yapıp güzelce süsle muz ceviz falan.Ya da rulo pasta olabilr ama o zaman kek yapmazsn.bu arada patatesle yapılan çok şık ikramlar var patates pastası ya da patates çanakları gibi .Bunlar benim aklıma gelenler kolaylıklar diliyorm

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen gn komşular bendeydii
kısır yapmıştımm,,sen mercimekli köfte yapabilirsinnn,sıkması zaman aldığından ben yapmadım
limonlu kek
patatesli börek
peynirli poğaça
pudingli kurabiyee
2 tatlı,2 tuzlu,yanınada ister mercimekli köfte,ister patates salatası,ister kısır yaparsınn
oldu bitti,ne gerek var 15 çeşiteee...zaten ben mezeleri çeşitten saymıyorum,kimsenin karnı doymaz onlarla

borcama yayılıp kare kesilerek servis edilen kumpir çok lezzetli oluyor.yapmadım ama basit bişeye benziyor,tavsiye ederimm
mayasız peynirli poğaça da olabilir(içine nişasta koyulanlar)

15 çeşitmi bunun ekonomik yönü ve yorgunluğu hiç düşünülmüyor herhalde ..
Ne gerek var o kadar çeşite 5 çeşit bile yeter yanii ..
Tatlısı tuzlusu salatası oldumu doyar zaten insan..

15 çeşit bence sadece gösteriş, ne gereği var ki...
Arkadaşın dediği gibi 2 tatlı, 2 tuzlu bir de mercimek köftesi yeterli...

Back
X