gün güne artan Beta Hcg Değerleriniz neler?

Merhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Canım benim bildiğim 2 günde 2 katına çıkmalı. Sonuçta sende yükselme var farklı hastanelerde de kan verme sonuçlar farklı olabilir bundan sonra hep aynı yerde yaptır ki düzenli bir kontrol olsun...

bi heyecanla gittim evime yakın olan hastanede yaptırdım,bugunde kendi doktoruma gittim ultrasonda bakmadan degerlerimi kıyaslayarak çok açık bi şekilde ya dış gebelik yada boş gebelik olur dedi:KK43:( yarın ultrason için başka bi hastaneden randevu aldım , çok endişeliyim çünkü,sizin önerenileceginiz bir doktor yada hastane varmı bu arada tşkler ilgin için

bi heyecanla gittim evime yakın olan hastanede yaptırdım,bugunde kendi doktoruma gittim ultrasonda bakmadan degerlerimi kıyaslayarak çok açık bi şekilde ya dış gebelik yada boş gebelik olur dedi:KK43:( yarın ultrason için başka bi hastaneden randevu aldım , çok endişeliyim çünkü,sizin önerenileceginiz bir doktor yada hastane varmı bu arada tşkler ilgin için

yahu neden boş ya da dış gebelik olsun anlamadım ki ben benimde son adet tarihim 22 mayıs 30 günde bir olurum genelde döngüm beklenen adetimde 22 haziran yani bugün bende senin gibi 18.06.2015 de kan verdim değerim 33,64 çıkmış ki senin ne kadar yüksek benim doktorum değerime gayet normal dedi kan veridğim gün adetime 4 gün vardı düşün doktorunu anlayamadım ben sonuc nedir gittin mi doktoruna canım?

yahu neden boş ya da dış gebelik olsun anlamadım ki ben benimde son adet tarihim 22 mayıs 30 günde bir olurum genelde döngüm beklenen adetimde 22 haziran yani bugün bende senin gibi 18.06.2015 de kan verdim değerim 33,64 çıkmış ki senin ne kadar yüksek benim doktorum değerime gayet normal dedi kan veridğim gün adetime 4 gün vardı düşün doktorunu anlayamadım ben sonuc nedir gittin mi doktoruna canım?
Gittim canım evet başka bir doktora vajinal baktı ve keseyi gördük çok şükür:)) degerlerin gayet normal dedi,allahım herkesin gönlüne göre versin

X