Kızlar... 343. Dönem Aralık yedek subay adayı; eşi, sevgilisi olanlar varmı aranızda..? Varsa sesime ses versinnn...:99::99::99:
Beni bi telaş, üzüntü, stres sardı daha gitmeden böyleyim ben ne yapıcam nasıl dayanıcam...? Tavsiyelerinize şiddet le ihtiyacım var..:18:
netten biraz araştırdım ama çanta hazırlıcam eşime.. Tecrubelerinize dayanarak soruyorumm kesin koy dediğiniz bişeyler varmı...?
Eşleriniz askerde alyansını takabiliyormu..?
Offffffffffff offfffffffffffffff
Evet canım... iyi bir yere düşmesi için dua etmekten başka yapacak birşeyim yok maalesef.. Ona belli etmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum gözler ele veriyor kendini..
İlerleyen günlerde o topiklerde dolaşıcam zaten şimdiden girip moralimi bozmak istemiyorum sanki..:44:
Şafak 184...
Artık nişanlı bir hatun olarak müstakbel nişanlımı bekliyorum
canım benim çok sağol, darısı başınaOhhh mis mis
Nasıl ki acep nişanlılık bende istiyorum :)
Nasip olucak inşallah ya aah ahh :116:
Yıllardır hayalini kuruyoruz artık 9 ay sonrası :)
Çok tebrik ediyorum canım seni
canım benim çok sağol, darısı başına
çok harika bi duygu, o gün ömrümün en güzel günüydü sanki, herşey harikaydı...
ama nişanlımı gurbete göndermek, sözlümü göndermekten çok daha fazla koydu
yine de yüzüğüme bakıp bakıp gülümsemek, bu yüzüğün bizi biraz daha bağladığını düüşünmek acayip bi duygu
tavsiye ederim
canım benim çok sağol, darısı başına
çok harika bi duygu, o gün ömrümün en güzel günüydü sanki, herşey harikaydı...
ama nişanlımı gurbete göndermek, sözlümü göndermekten çok daha fazla koydu
yine de yüzüğüme bakıp bakıp gülümsemek, bu yüzüğün bizi biraz daha bağladığını düüşünmek acayip bi duygu
tavsiye ederim
Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına olsun o zaman canım yaaamaa çok kötü feci fenaa kıskandımmmm bndee istiyorummmmmşaka bi yana maşallah canım bnm allah bozmasın mutluluğunu her daim mutlu ol inşş
ewet hep aynı yüzüğe bak bak olmuyor, arada yüzükleri yenilemek lazım dedik ve nişanlandık biz de
İnşallah canım çok istiyoruz bizde nişanlanmayı artık dediğin gibi yıllardır söz yüzüğümüze bakıyoruz :) Gerçekten bu bile baglılıgı temsil edebiliyor..
Hele evlilik teklifi ederken ki taktıgı tek tasıma bakar bakar dururum öperim severim oyy neler neler :)
Eminim çok güzeldir, harika bir gündür hatta çok tatmak istiyorum .. Olsun canım zor biliyorum ama olsun nişanlılık sürecini atlatıyorsunuz böylelikle gelince düğün olcak...
Az kaldı canım
Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına olsun o zaman canım yaa
Aminnn