Gün Gün Şafak Özlemi...

allah yardımcın olsun canım. seninyaşadığın şeylerin aynısını şuan bnde yaşıyorumm. benmde askerim gdicek haftaya teslim olcak ve uzun dönemm. gerçekten çok zor asker gndermek. bide snn eşinn daha da zor olur . dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok tatlım. eğer istersen tezkereci güzeller topiğine gel insanın kafsı dağılıyor braz

Evet canım... iyi bir yere düşmesi için dua etmekten başka yapacak birşeyim yok maalesef.. Ona belli etmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum gözler ele veriyor kendini..
İlerleyen günlerde o topiklerde dolaşıcam zaten şimdiden girip moralimi bozmak istemiyorum sanki..:44:

canım topiğe giripte mutsuz çıkmak mümkün değil gibi öyle bi arkadaşlık var ki o topikte şuan bnmde morelim bozuk ama sırf kendimi iyi hissedibilmek için girdim kkya

Şafak 279
Önümüzde tek engel olan askerliğin her geçen gün azalmasının verdiği mutluluk…

Aynen öyle :)

Teninin kokusunu öyle özledim ki

Şafak 85; Sana 85 defa "seni seviyorumm aşkııııımm" diye haykırma çoşkusu ile güne başlama..

Şafak 184...
Artık nişanlı bir hatun olarak müstakbel nişanlımı bekliyorum

Şafak 184...
Artık nişanlı bir hatun olarak müstakbel nişanlımı bekliyorum

Ohhh mis mis
Nasıl ki acep nişanlılık bende istiyorum :)
Nasip olucak inşallah ya aah ahh :116:
Yıllardır hayalini kuruyoruz artık 9 ay sonrası :)

Çok tebrik ediyorum canım seni

Şafağımız 60 Çabuk gel artık aşkım çok özledimm, sensiz hiçbi şeyin tadı, anlamı yok

Ohhh mis mis
Nasıl ki acep nişanlılık bende istiyorum :)
Nasip olucak inşallah ya aah ahh :116:
Yıllardır hayalini kuruyoruz artık 9 ay sonrası :)

Çok tebrik ediyorum canım seni
canım benim çok sağol, darısı başına
çok harika bi duygu, o gün ömrümün en güzel günüydü sanki, herşey harikaydı...
ama nişanlımı gurbete göndermek, sözlümü göndermekten çok daha fazla koydu
yine de yüzüğüme bakıp bakıp gülümsemek, bu yüzüğün bizi biraz daha bağladığını düüşünmek acayip bi duygu
tavsiye ederim

amaa çok kötü feci fenaa kıskandımmmm bndee istiyorummmmm şaka bi yana maşallah canım bnm allah bozmasın mutluluğunu her daim mutlu ol inşş

İnşallah canım çok istiyoruz bizde nişanlanmayı artık dediğin gibi yıllardır söz yüzüğümüze bakıyoruz :) Gerçekten bu bile baglılıgı temsil edebiliyor..
Hele evlilik teklifi ederken ki taktıgı tek tasıma bakar bakar dururum öperim severim oyy neler neler :)
Eminim çok güzeldir, harika bir gündür hatta çok tatmak istiyorum .. Olsun canım zor biliyorum ama olsun nişanlılık sürecini atlatıyorsunuz böylelikle gelince düğün olcak...
Az kaldı canım

amaa çok kötü feci fenaa kıskandımmmm bndee istiyorummmmm şaka bi yana maşallah canım bnm allah bozmasın mutluluğunu her daim mutlu ol inşş
Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına olsun o zaman canım yaa
Aminnn

ewet hep aynı yüzüğe bak bak olmuyor, arada yüzükleri yenilemek lazım dedik ve nişanlandık biz de
Azalıyor canım benim azalıyor, hayırlısıyla sevdiceklerimze kavuşacağız inşallah

Şafak 277 sabah geçiyor diye mutluyken akşam daha çok var diye ağlamalar….

şafak 277 sabah geçiyor diye mutluyken akşam daha çok var diye ağlamalar….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…