Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şafak 241... Günden güne kötüleşiyorum.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, nasıl toparlanacağımı.. "Beni sen toparlayacaksın" dedim aşkerime.. "Benim de gücüm yok, kendime bile" dedi... "Bırak beni, sen kurtul" dedi. Bırakamıyorum Çöküşe geçtik, nasıl çıkacağız bu dipsiz kuyudan sevdiğimle? Bilmiyorum..
Canım kocam benim, Hani hep özlüyorum diodum ya, böyle göremeyince, yasak olunca daha çok özleniyormuş meğersem... Seni kameradan bile olsa görmenin kıymetini bilememişim meğer ben... Şafak 234.. Gel artık...:85:
Şafak 107... ruh durumum dengesiz sensiz. diceksin ki zaten çok normal değildin ama şimdi dahada garibim. sabah ağlarken, akşam gülmek... çünkü biliyorumki dik durmak zorundayım bir şekilde. yoksa bitmez bu günler... ben de sana sarılabilicekmiyim?