- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi geceler
aşkım -5 ile sağ salim geldi hakkarideki olaylar yüzünden gecikmeli olarak çıktı :) sonunda kavuştum askerime bittti artıkkkkk ohhhh beeeee yanında olmak kadar güzel bişey yokkkkmuş onu çok iyi anladım çok zorluklar çektik ama hepsi geride kaldı sağ salim geldi tamamdır artık ne kadar çok özlemişimmmm yaaa...
darısı tüm asker yolu bekleyenlere allah askerinize sağ salim kavuşmanızı nasip etsin iyi haberlerini alırsınız inşallah şu şafak geçmişti ama şu 5 gün hiç geçmedi yaaa :) çok mutluyum benn bugun
koca bi offf çektim durdum buqun elimde kocaman bi pankartla
''sonunda geldin hoşgeldin en büyük asker benım askerim ...
seni çok seviyorum.. şafak bitti''gibi cümlelerle dolu bi pankartla karşıladım havaalanında aşkımı :) ve güvenlık kapısından gelen yolcular bolumunde güvenlık var diye girilmıyordu :) bi baktım adam kafasını çevirmış bir koşa koşa aşkıma gittim buqun annesi babası ablası annanesi ve ben karşıladım
zaten yanına gidince boynuna sarılarak ağlamaya başladım
ağlamak yokkkk artıkkkk :) geldi benım küçüükkkkk bebeğim
herkese hayırlı teskereler kızlar
içimdekı güzellıkleri sizlerle paylaşmak istedim umarım sıkmamışımdır sizi :)
Ne sıkması canım ne güzel kavusmussun çok sevindim senin adına..
Allah başka ayrılık yüzü göstermesin, birlikteliğinizin tadını cıkarın.
Bende bugün mutluyum, attı şafak ve 364 oldu..Aşkım bütün izinlerini kullanırsa, daha dogrusu kullandırırsa askeriye seneye bugün burada..daha dogrusu dün 23 agustos...
1 senenin altına düşmüş bulunmaktayım bende..
işine karışmak gibi olmasın ama izin kullanmasını iste askerinden yoksa çok acı çekersin..
hani derler ya 30 gun erken gelır izin kullanmazsa çok yıpratır senı şahsen benım erkek arkadaşım tüm izinlerini kullanmıştı acemi birliğini amasyada yaptı yemın törenıne gitmıştı,usta birliğini karsta yapıyordu :) kışın karın ortasında oraya gittim çok özlüyordum çünkü sonra hakkariye yenı biyer kurulduğu için türkıye genelınden 90/2leri topladılar çok şükür bitti..izin kullanmasına rağmen yanımdan gittiği an başlıyodu kalbim ağrımaya
umarım hiçbirinizin canı yanmadan biter askerliğiniz :)
sevdikten sonra gerisi vızzzzz
Canım başta kullanmayalım diye konuştuk.
Ama şimdi askerim dayanamıyorum ,duramıyorum çok özledim gelip görmem lazım seni kullanmam lazım falan diyor..
Bende zorla hayır gelme diyemem, nefes alır hemde...
Şöyle de birşey var hiç görmeden bile bitirebilirim ben askerliği, yılmam yani...6 yıllık ilişkimizde bir çok zorluklara göğüs gerdik, buna dayanabilirim...
Ama sanırım sözlüm dayanamayacak, gelsin bakalım paşam :82:
Özledim bende çok özledim ama işte, vedalasmak öldürüyor beni,oda salya sümük gidiyor...
Napalım 1 sene daha sıkacagız dişimizi...
valla canım o zaman içinden nasıl geçiyorsa öyle yap inşallah sağ salim kavuşursun sevdiğine :)
yaa kızlar bi kaç ay sonra aranıza bende katılıcam
Şu askerlik ne zmn düşecek bi an önce düşse bari yaa offfff