Gün Gün Şafak Özlemi...

Evet tatlım aynen öyleydi hatırlıyorum ya :)
Geçiyor gerçekten zaman geçiyorda telaşeler başlıyor
Beni bi nişan heyecanı sarmış gidiyor uyku girmiyor gözüme

tahminnn edebliyorummm canımm heyecannı ben bile şimdiden düşününce heyecanlanıyorum darısı benim başımaa ama çok zorr

şehir meselesi hala çözülmüş değil canım kafamı çok karıştırıyorr ama hayırlısı neyse o olsunnn demekten başka çarede yok şimdilkk

Anladım fıstıgım tahmin ettim neden öyle yazdıgını, canını sıkma siz birbirinizden vazgeçmeyin herşey rayına oturur...
Dünyanın sonu değil ya olmadı gidersin kuzum ne olacak :26:
Ben bile düşündükçe mideme kramplar giriyor ama güzel şeyler düşünüyorum Sonuçta aileden uzağa gidiyoruz çokta kolay bir alışma süreci olacagını sanmıorum..
Ama bu kadar insan gidiyor demek ki Allah sabrını veriyor zamanla aile olunuyor..Sağlık olsun yeter .. Ölüm olmasın ..Artık böyle düşünüyorum..

öyle canım haklısınn aslında çok haklısında gelde bunu bna anlat. bazen aynı bu şekilde düşünüyorum ama bazende düşündükçe delircek gibi oluyorum çıkış yolu bulamıyorum. çok zor bi karar çok.

Kuzum bana geliyor ki sen kendini bu konuda çok fazla kasıyorsun, böyle yapma çok düşünme güzel düşün yani herşeyin bi oluru vardır.. Hasta bile olursun böyle yapma ..
Dediğim gibi kısmetimizde varsa yapacak birşey yok, bazen istesekte kaderdekinin önüne geçemiyoruz ..
Zor bi karar değil demiyorum. Üstelik orası senin memleketin canım + yönün var benden :)
Bende ordan kimse yok ailemden..
Bir tek eşim olacak sevdiğim ..

öylee canımm çok haklısn valla ne diyimm

kuzum ben çıksam ayıp olurmu kii sahur vakti geldi beni çağırıyo annem. kusura bakma ama canımm yarın yine konuşuruz öptümmm kocamannn iyi gecelrrr iyi sahurlarrr

Yok canım neden ayıp olsun :)
Hayırlı sahurlar, Allah kabul etsin
İyi geceler.

.

İki Hanelere Son : 19 Gün..

Plakalara Son : 37 Gün..

Şafak : 118

.::emresra::.

:123:

.

Kalp ruha der ki:Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin.
Ruh da cevap verir: Sen yeterki sev...

- Şems-i Tebrizi

Veee Veee Veee Sonunda 19 Oldum Düştüm Şükür 2oLerden

19 Çorum'a Selam Yola Devam

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:204

Plakalara gelme şafağı:123

Mehtap:30

100'lere gelme şafağı:5

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 2 Hanelilere Son : 18 Gün.. ♥

♥ Plakalara Son : 36 Gün.. ♥

♥ Son 16 Haftamız.. ♥

♥ Son 3 Ay 3 Haftamız.. ♥

♥ Şafak : 117.. ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

.::EmrEsra::.

:123:​

Ana şafak:203

Plakalara gelme şafağı:122

Mehtap:29

100'lere gelme şafağı:4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…