- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.670
- 398
- 27
- Konu Sahibi imasleeper
-
Kanda 0.1 çıkıp 2 gün sonra testte silik çıkabiliyorHer gün test yapacağınıza bi kanda baktirin hem kesin sonuç alırsınız
Umarım en kısa zamanda sizi mutlu edecek bir haber alırsınızAçıkcası o kadar stres yapıyorum ki sanki dünyanın sonuymuşcasına. Düşününce gecikmemesi anormal olurdu bu strese galiba ama elimde değil. Zaten hemen bi randevu aldım konuştuktan sonra. Ayın 18’inde gidicem. Belki yardımcı olur bana da . Teşekkür ederim tecrübenizi anlattığınız için :)
Hayır. Olmayınca gösteriyor malesefAdet olma günüm bu ayın ikisi ama olmadım. 2 mart ve 3 martta hamilelik testi yaptım ikiside negatif. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Teşekkür ederim bilgileriniz içinbu ay olursam mutlaka bi doktor randevusu alıcam. Çok soru sordum ama hiiç bilgim yok...Adet olurken mi gidiyim peki, yoksa bi önemi yok mu normal bi zamanda mı gidiyim?
Bende ilk başta hep duşa gidiyodum hemen. İki aydır gitmiyorum ama inanın yarım saat yatıyorum olmayınca olmuyor demek kiiÖyle hemen olmuyoki canım bu işler bizde 6 aydır deniyoruz ne gelen var ne giden. Sanırım ben hatayı hemen duş almakla yapıyorum. Bu ay da tutmazsa Bi de almamayı denicem. Belki cok düşündüğümüz için de olmuyor. Düşünmemek lazım
Hayır. Olmayınca gösteriyor malesef
İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca hayırlısı ile ulaşırızBende bugün gidicem kontrole 7 aydır istiyoruz olmuyor bu ayda ovülasyon günlerini değerdik ama hiç umudum yok daha öncede değerlendirmiştik bakalım doktor ne diyecekinşallah birşey Çıkmaz
Arada gecikmeler oluyor malesefhala adetim yok halaaaa gerçekten sıkıldım niye yani
Özele gitmem lazım o zaman devlette maalesef randevu yok öyle yapayım bariBence adetin 2. Veya 3. Günü gidin. Hormon sonuçlarını en iyi o günler gösteriyor
5 ay daha erken çok stres yapmayın ama değerlere bakmakta fayda var birey cikarsa tedavi süreci içinÖzele gitmem lazım o zaman devlette maalesef randevu yok öyle yapayım bari
Hayırlı olsun o zaman bebeğinizben olmadım 3.haftaya dönüyor ama test yaptırmıştım negatif çıkmıştı doktor üstüne adet söktürücü yazdı kullandım geçen hafta arkadaşların ısrarıylan test yaptım pozitif çıktı kan verdim yine pozitifti. benim ilk kez başıma geliyor o yüzden tam bilmiyorum nasıl olur ama benimki böyle oldu.
Ya ben açıkcası kendimi kandırdığımı düşünmüyorum çünkü baya baya midem felan bulanıyor,meme ucumun çevresi büyüdü yani belirtilerin bi kaçını gerçekten yaşadım fakat şimdi de adet oldum ama neyse doğru söylüyosunuz dünyanın spnu değil ya doktora da gidicem bi sorun da yoksa ne diye sanki dert ediyorum ki... Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir bebek nasil etsinValla arkadaşlar ben artık akışına bıraktım çok sıkıldım sürekli adeti beklemekten rabbim hayırlısını versin hepimize kendime söz verdim bugünden sonra aslatestmiş yok belirtiymiş kendimi kandırmıycam böyle düşününce gerçekten çok rahatladım sıkmayalım kendimizi kızlar Allah en doğru zamanda en güzel şekilde verir zaten bebişlerimizi kendinize iyi davranın hepinize sevgiler
Devlet hastanelerine gitmeyi önermiyorum hiç ilgilenmiyorlar doğru düzgün bende öyle olduYa ben açıkcası kendimi kandırdığımı düşünmüyorum çünkü baya baya midem felan bulanıyor,meme ucumun çevresi büyüdü yani belirtilerin bi kaçını gerçekten yaşadım fakat şimdi de adet oldum ama neyse doğru söylüyosunuz dünyanın spnu değil ya doktora da gidicem bi sorun da yoksa ne diye sanki dert ediyorum ki... Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir bebek nasil etsin
Hava degisi ve cocuk dusundugunuz icin kafaniza taktikca herseyden gecikiyor adet. Yumurtlama gunlerinizi degerlendirin ama cocuk fikrini cikartin aklinizdan. Vucudunuzu dinlemeyin kafaya birseyleri taktikca olmuyor. Ben boyle dusunmekten acaba mi demekten strese girmekten 14 gun geciktiBu gecikme durumları böyle 3-4 gün normal mi peki? Doktora gittiniz mi? Bekarken böyle bişeyi hiç yaşamazdım da acaba bi problem olabilir mi ki... iki an önce de geciktim,bu ay da
suan ayni durumdayim ben de. hergun test yapiyorum negatif ama regl im 2 gun geciktiAdet olma günüm bu ayın ikisi ama olmadım. 2 mart ve 3 martta hamilelik testi yaptım ikiside negatif. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?