• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün hamilelik testi yapanlar var mı?

Bende bugün gidicem kontrole 7 aydır istiyoruz olmuyor bu ayda ovülasyon günlerini değerdik ama hiç umudum yok daha öncede değerlendirmiştik bakalım doktor ne diyecek 🙂 inşallah birşey Çıkmaz

Açıkcası o kadar stres yapıyorum ki sanki dünyanın sonuymuşcasına. Düşününce gecikmemesi anormal olurdu bu strese galiba ama elimde değil. Zaten hemen bi randevu aldım konuştuktan sonra. Ayın 18’inde gidicem. Belki yardımcı olur bana da . Teşekkür ederim tecrübenizi anlattığınız için :) 🥰
Umarım en kısa zamanda sizi mutlu edecek bir haber alırsınız 🙏

Teşekkür ederim bilgileriniz için 🥰 bu ay olursam mutlaka bi doktor randevusu alıcam. Çok soru sordum ama hiiç bilgim yok...Adet olurken mi gidiyim peki, yoksa bi önemi yok mu normal bi zamanda mı gidiyim?

Bence adetin 2. Veya 3. Günü gidin. Hormon sonuçlarını en iyi o günler gösteriyor

Öyle hemen olmuyoki canım bu işler bizde 6 aydır deniyoruz ne gelen var ne giden. Sanırım ben hatayı hemen duş almakla yapıyorum. Bu ay da tutmazsa Bi de almamayı denicem. Belki cok düşündüğümüz için de olmuyor. Düşünmemek lazım
Bende ilk başta hep duşa gidiyodum hemen. İki aydır gitmiyorum ama inanın yarım saat yatıyorum olmayınca olmuyor demek kii ☹️

Bende bugün gidicem kontrole 7 aydır istiyoruz olmuyor bu ayda ovülasyon günlerini değerdik ama hiç umudum yok daha öncede değerlendirmiştik bakalım doktor ne diyecek 🙂 inşallah birşey Çıkmaz
İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca hayırlısı ile ulaşırız 🤲🏻😌

Valla arkadaşlar ben artık akışına bıraktım çok sıkıldım sürekli adeti beklemekten rabbim hayırlısını versin hepimize kendime söz verdim bugünden sonra asla 🙅‍♀️ testmiş yok belirtiymiş kendimi kandırmıycam böyle düşününce gerçekten çok rahatladım sıkmayalım kendimizi kızlar Allah en doğru zamanda en güzel şekilde verir zaten bebişlerimizi 😊 kendinize iyi davranın hepinize sevgiler 😍

ben olmadım 3.haftaya dönüyor ama test yaptırmıştım negatif çıkmıştı doktor üstüne adet söktürücü yazdı kullandım geçen hafta arkadaşların ısrarıylan test yaptım pozitif çıktı kan verdim yine pozitifti. benim ilk kez başıma geliyor o yüzden tam bilmiyorum nasıl olur ama benimki böyle oldu.

ben olmadım 3.haftaya dönüyor ama test yaptırmıştım negatif çıkmıştı doktor üstüne adet söktürücü yazdı kullandım geçen hafta arkadaşların ısrarıylan test yaptım pozitif çıktı kan verdim yine pozitifti. benim ilk kez başıma geliyor o yüzden tam bilmiyorum nasıl olur ama benimki böyle oldu.
Hayırlı olsun o zaman bebeğiniz ❣️ Maalesef bugün adet oldum ben :(

Valla arkadaşlar ben artık akışına bıraktım çok sıkıldım sürekli adeti beklemekten rabbim hayırlısını versin hepimize kendime söz verdim bugünden sonra asla 🙅‍♀️ testmiş yok belirtiymiş kendimi kandırmıycam böyle düşününce gerçekten çok rahatladım sıkmayalım kendimizi kızlar Allah en doğru zamanda en güzel şekilde verir zaten bebişlerimizi 😊 kendinize iyi davranın hepinize sevgiler 😍
Ya ben açıkcası kendimi kandırdığımı düşünmüyorum çünkü baya baya midem felan bulanıyor,meme ucumun çevresi büyüdü yani belirtilerin bi kaçını gerçekten yaşadım fakat şimdi de adet oldum ama neyse doğru söylüyosunuz dünyanın spnu değil ya doktora da gidicem bi sorun da yoksa ne diye sanki dert ediyorum ki... Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir bebek nasil etsin ❣️😌

Ya ben açıkcası kendimi kandırdığımı düşünmüyorum çünkü baya baya midem felan bulanıyor,meme ucumun çevresi büyüdü yani belirtilerin bi kaçını gerçekten yaşadım fakat şimdi de adet oldum ama neyse doğru söylüyosunuz dünyanın spnu değil ya doktora da gidicem bi sorun da yoksa ne diye sanki dert ediyorum ki... Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir bebek nasil etsin ❣️😌
Devlet hastanelerine gitmeyi önermiyorum hiç ilgilenmiyorlar doğru düzgün bende öyle oldu

Bu gecikme durumları böyle 3-4 gün normal mi peki? Doktora gittiniz mi? Bekarken böyle bişeyi hiç yaşamazdım da acaba bi problem olabilir mi ki... iki an önce de geciktim,bu ay da
Hava degisi ve cocuk dusundugunuz icin kafaniza taktikca herseyden gecikiyor adet. Yumurtlama gunlerinizi degerlendirin ama cocuk fikrini cikartin aklinizdan. Vucudunuzu dinlemeyin kafaya birseyleri taktikca olmuyor. Ben boyle dusunmekten acaba mi demekten strese girmekten 14 gun gecikti

Adet olma günüm bu ayın ikisi ama olmadım. 2 mart ve 3 martta hamilelik testi yaptım ikiside negatif. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
suan ayni durumdayim ben de. hergun test yapiyorum negatif ama regl im 2 gun gecikti

Back
X