• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün hamilelik testi yapanlar var mı?

imasleeper

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
328
202
23
28
Adet olma günüm bu ayın ikisi ama olmadım. 2 mart ve 3 martta hamilelik testi yaptım ikiside negatif. Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Her gün test yapacağınıza bi kanda baktirin hem kesin sonuç alırsınız

Her gün test yapacağınıza bi kanda baktirin hem kesin sonuç alırsınız
İki ay önce 4 gün geciktim ve büyüük bir umutla gidip kan testi yaptırdım ama sonuç negatifti eşimle ben çok umutlanmıştık ve hayal kırıklığı oldu orda. Ona belli etmeden anlamaya çalışıyorum bi çizgi görmeden gitmek istemiyorum çünkü hem kendi moralimi hem onunkini toparlamak gerçekten zor

Telefonumun uygulamasına göre 12-17 şubat arası doğurganlık dönemim ve değerlendirdik

Eklentiler

• 1E6BC61F-9E91-4E80-98F0-D4C066A913CE.webp
    1E6BC61F-9E91-4E80-98F0-D4C066A913CE.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 69
Negatif çıktığında hamile olma şansı cok az üzgünüm. Ben de geciktigimde hep denerim hep de negatif cıkar. Bir kaç gün içinde de olurum ztn

Bu gecikme durumları böyle 3-4 gün normal mi peki? Doktora gittiniz mi? Bekarken böyle bişeyi hiç yaşamazdım da acaba bi problem olabilir mi ki... iki an önce de geciktim,bu ay da

Bu gecikme durumları böyle 3-4 gün normal mi peki? Doktora gittiniz mi? Bekarken böyle bişeyi hiç yaşamazdım da acaba bi problem olabilir mi ki... iki an önce de geciktim,bu ay da
Stres yanlıs beslenme falan baya etkiliyor adet düzenini.. ben geçen ay 16 gün gecikmistm kendimi hamile zannedip muayene oldum, sonuc değilmişim🤦🏼‍♀️ Gecikmem 3-4 gün olurdu en fazla. Kücük bir kistim varmış.
Sogan kürü yaptım tekrar düzene girdi.
Bu süreç çok sıkıntılı, ve kafada cok soru isareti bırakıyor, sizi anlıyorum.
Umarım en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız🙏🏼
Eşiniz de muayene oldu mu?

Stres yanlıs beslenme falan baya etkiliyor adet düzenini.. ben geçen ay 16 gün gecikmistm kendimi hamile zannedip muayene oldum, sonuc değilmişim🤦🏼‍♀️ Gecikmem 3-4 gün olurdu en fazla. Kücük bir kistim varmış.
Sogan kürü yaptım tekrar düzene girdi.
Bu süreç çok sıkıntılı, ve kafada cok soru isareti bırakıyor, sizi anlıyorum.
Umarım en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız🙏🏼
Eşiniz de muayene oldu mu?
Hiç doktora gitmedim muayene olmak için eşimde gitmedi 5 ay oldu evleneli. Okuduğum da bi 6ay 1 sene geçmesi lazımmış ki doktor böyle bi duruma baksın diye ama sürekli böyle adet gecikmesi yaşamak istemiyorum bi problem varsa erkenden önlem alalım istiyorum. Bi kadın doğuma gitsem ve anlatsam bakar mı acaba? ☹️

Hiç doktora gitmedim muayene olmak için eşimde gitmedi 5 ay oldu evleneli. Okuduğum da bi 6ay 1 sene geçmesi lazımmış ki doktor böyle bi duruma baksın diye ama sürekli böyle adet gecikmesi yaşamak istemiyorum bi problem varsa erkenden önlem alalım istiyorum. Bi kadın doğuma gitsem ve anlatsam bakar mı acaba? ☹️
Kesinlikle gitmelisiniz.
Ne kadar erken giderseniz, o kadar hızlı çözüm alırsınız. Eşiniz de gitmeli tabii.
Ve evet dr lar 1 sene geçtikten sonra birsey cıktıysa tedaviye baslıyolar🌸

Kesinlikle gitmelisiniz.
Ne kadar erken giderseniz, o kadar hızlı çözüm alırsınız. Eşiniz de gitmeli tabii.
Ve evet dr lar 1 sene geçtikten sonra birsey cıktıysa tedaviye baslıyolar🌸
Teşekkür ederim bilgileriniz için 🥰 bu ay olursam mutlaka bi doktor randevusu alıcam. Çok soru sordum ama hiiç bilgim yok...Adet olurken mi gidiyim peki, yoksa bi önemi yok mu normal bi zamanda mı gidiyim?

Merhaba :)
Ben de sizin gibi 5 aylık evliyim. İlk günden beri korunmadik, 5 ay boyunca ben de regle 2 gün kala test yapmaya başlardım ta ki adet olana kadar :)
İnatla da yıllardır düzenli olan adetim gecikmeye başlamıştı. Daha da fazla strese giriyordum. :)
Düzene girmesi için doktora gittim, duphaston başlamıştı. İlaç bitip regl olduktan sonra kan verecektim bir problem var mı yok mu diye. Fakat adet olamadım, hamileyim ☺️
Çok klasik olacak ama stres yapmayın. Bu ay "bir an önce regl olayım ki kan vereyim" diye düşünüp test yapmadığım için, gebeliği düşünmediğim için sakin bir dönem geçirdim. Etkisi çok büyük bence.
Tabii eşinizle birlikte bir kontrole gitmeniz de güzel olur, bir sorun varsa erkenden onlemini almış olursunuz ☺️

Teşekkür ederim bilgileriniz için 🥰 bu ay olursam mutlaka bi doktor randevusu alıcam. Çok soru sordum ama hiiç bilgim yok...Adet olurken mi gidiyim peki, yoksa bi önemi yok mu normal bi zamanda mı gidiyim?
Rica ederim ne demek☺️
adet değilken gidin bence, vajinal muayene yapcaktır büyük ihtimal.🌸

Merhaba :)
Ben de sizin gibi 5 aylık evliyim. İlk günden beri korunmadik, 5 ay boyunca ben de regle 2 gün kala test yapmaya başlardım ta ki adet olana kadar :)
İnatla da yıllardır düzenli olan adetim gecikmeye başlamıştı. Daha da fazla strese giriyordum. :)
Düzene girmesi için doktora gittim, duphaston başlamıştı. İlaç bitip regl olduktan sonra kan verecektim bir problem var mı yok mu diye. Fakat adet olamadım, hamileyim ☺️
Çok klasik olacak ama stres yapmayın. Bu ay "bir an önce regl olayım ki kan vereyim" diye düşünüp test yapmadığım için, gebeliği düşünmediğim için sakin bir dönem geçirdim. Etkisi çok büyük bence.
Tabii eşinizle birlikte bir kontrole gitmeniz de güzel olur, bir sorun varsa erkenden onlemini almış olursunuz ☺️
Açıkcası o kadar stres yapıyorum ki sanki dünyanın sonuymuşcasına. Düşününce gecikmemesi anormal olurdu bu strese galiba ama elimde değil. Zaten hemen bi randevu aldım konuştuktan sonra. Ayın 18’inde gidicem. Belki yardımcı olur bana da . Teşekkür ederim tecrübenizi anlattığınız için :) 🥰

Çok çok teşekkürler sizle konuştuktan sonra hemen bi randevu aldım varken kaçırmayayım diye. Tekrar dinlediğiniz için teşekkür ederim ☺️ ❣️
Gebelik için ovülasyon testi kullanın net yumurtlama gününü tesbit edersiniz. Hesaplamalar için Gerçekten çok rahat oluyor. İnşallah şuan gebesinizdir ve gerek kalmaz 🤗

İki ay önce 4 gün geciktim ve büyüük bir umutla gidip kan testi yaptırdım ama sonuç negatifti eşimle ben çok umutlanmıştık ve hayal kırıklığı oldu orda. Ona belli etmeden anlamaya çalışıyorum bi çizgi görmeden gitmek istemiyorum çünkü hem kendi moralimi hem onunkini toparlamak gerçekten zor
Anladım yani çok iyi anlıyorum sizi ama lütfen kendinize stres yapmayın biraz akışına bırakın stres yapınca inan ki olmuyor kendimden biliyorum çokça dua et Rabbim ol derse olur inşallah

Gebelik için ovülasyon testi kullanın net yumurtlama gününü tesbit edersiniz. Hesaplamalar için Gerçekten çok rahat oluyor. İnşallah şuan gebesinizdir ve gerek kalmaz 🤗
Hiç sanmıyorum büyük ihtimalle gebeliğin g si yok :( hep negatif :( ve ovulasyon testini de kullandım ne yazık ki yine olmadı :(

Hiç sanmıyorum büyük ihtimalle gebeliğin g si yok :KK43: hep negatif :KK43: ve ovulasyon testini de kullandım ne yazık ki yine olmadı :KK43:
Öyle hemen olmuyoki canım bu işler bizde 6 aydır deniyoruz ne gelen var ne giden. Sanırım ben hatayı hemen duş almakla yapıyorum. Bu ay da tutmazsa Bi de almamayı denicem. Belki cok düşündüğümüz için de olmuyor. Düşünmemek lazım

canım benim de mart iki adet günümdü olmadım test yaptım hemen pozitif çıktı hemen gittim kan verdim sağlık ocağına doğrulandı fakat adetim gelmeden bi 9 gün önce falankan testi yaptrmştm çıkmamıştı seninki belki geç döllenmedir

Back
X