- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
Arkadaslar herkese selamlar. Bugun asilamada 6. Gunum . 28 haziranda aşılama oldum. Ama zaman gecmiyor. Hadi bu sureyi birlikte gecirelim. Rabbim herkesi bebisine kavustursun. Negatif sonucu görmekten cok korkuyorum. Hadi birlikte gun sayalim.
Canim bende ayin 29daoldum cuma gunuydu korkuyorum negatif olmasindan bende korkuyorum ama hayirlisi berat kandilinde herkese dua ettim hayirli haberler insmrb benimde yarın yapılacak aşılamam doktor bugün çatllatma iğnesi yaptı ve 24 saat sonra aşılama yapıcaz dedi ama 36 saat sonra yapmış kimisi inşallah bi sıkıntı olmaz ya kafama takıldı
Peki canim kac yumurtan vardi asilama yapilacagi zamanCanim bende ayin 29daoldum cuma gunuydu korkuyorum negatif olmasindan bende korkuyorum ama hayirlisi berat kandilinde herkese dua ettim hayirli haberler ins
6yumurtam vardi sagda 2solda 4demisti sanirimPeki canim kac yumurtan vardi asilama yapilacagi zaman
Allahim hayirla sonuclandirsin ben de bugun yaptirdim bakalim ne olacak6yumurtam vardi sagda 2solda 4demisti sanirim
Nasilsin elif yaptirdinmi asilamayi iyimisinAllahim hayirla sonuclandirsin ben de bugun yaptirdim bakalim ne olacak
Evet yapildi canim bugun 5.gunum gayet iyiyim sonuc olumlu olursa daha iyi olucam insaallah sen nasilsin ne durumdasinNasilsin elif yaptirdinmi asilamayi iyimisin
Kasiklarimda agri var kac gundur gogsum sis midem bulaniyo korkiyorum umarim olur hepimizinki ya bnm bugun 10gun cuma belli olcak bnm icin dua et kendine ederkenEvet yapildi canim bugun 5.gunum gayet iyiyim sonuc olumlu olursa daha iyi olucam insaallah sen nasilsin ne durumdasin
etmez miyim canim rabbim kimsenin emegini bos cikarmasin insaallah verirsin mujdeyi. Stres yapma hic dualarim seninleKasiklarimda agri var kac gundur gogsum sis midem bulaniyo korkiyorum umarim olur hepimizinki ya bnm bugun 10gun cuma belli olcak bnm icin dua et kendine ederken
Cok saol cnm bnm mutlaka haber vercem sanaetmez miyim canim rabbim kimsenin emegini bos cikarmasin insaallah verirsin mujdeyi. Stres yapma hic dualarim seninle
canım hakkında hayırlısı olsun benimkide olumsuz gibi hissediyorum adet belirtilerim başladı hamileliğe dair hiç bir belirtim yok benmde 5 günüm kaldı eğer adet olursam bir süre ara vereceğim tedaviyeMalesef asilamam negatif cok uzuldum demekki hayirlisi buymus
canım bende 11 mayısta ilk aşılamamı oldum inş iyisonuçlar alırızArkadaslar herkese selamlar. Bugun asilamada 6. Gunum . 28 haziranda aşılama oldum. Ama zaman gecmiyor. Hadi bu sureyi birlikte gecirelim. Rabbim herkesi bebisine kavustursun. Negatif sonucu görmekten cok korkuyorum. Hadi birlikte gun sayalim.
herkese iyi akşamlar kızlar ben 11 mayısta aşılama oldum ve aşılamadan 3 güm sonra miğdem bulanmaya başladı test aldık yaptık sonuç pozitif ama sonra aradan 4 5 gün geçti bidaha yaptık negatif çokkorkuyorum olumsuz sonuç alıcam die