GUN GUN ASILAMA....

mrb benimde yarın yapılacak aşılamam doktor bugün çatllatma iğnesi yaptı ve 24 saat sonra aşılama yapıcaz dedi ama 36 saat sonra yapmış kimisi inşallah bi sıkıntı olmaz ya kafama takıldı

mrb benimde yarın yapılacak aşılamam doktor bugün çatllatma iğnesi yaptı ve 24 saat sonra aşılama yapıcaz dedi ama 36 saat sonra yapmış kimisi inşallah bi sıkıntı olmaz ya kafama takıldı
Canim bende ayin 29daoldum cuma gunuydu korkuyorum negatif olmasindan bende korkuyorum ama hayirlisi berat kandilinde herkese dua ettim hayirli haberler ins

29mayistaasilamam oldu bizim sorumuz antisperm antikolor pozitif oldugu icin doktorumuz asilama demisti umaeim hepimmizinki tutar rabbim yardim etsin Cumlemize

Evet yapildi canim bugun 5.gunum gayet iyiyim sonuc olumlu olursa daha iyi olucam insaallah sen nasilsin ne durumdasin
Kasiklarimda agri var kac gundur gogsum sis midem bulaniyo korkiyorum umarim olur hepimizinki ya bnm bugun 10gun cuma belli olcak bnm icin dua et kendine ederken

Kasiklarimda agri var kac gundur gogsum sis midem bulaniyo korkiyorum umarim olur hepimizinki ya bnm bugun 10gun cuma belli olcak bnm icin dua et kendine ederken
etmez miyim canim rabbim kimsenin emegini bos cikarmasin insaallah verirsin mujdeyi. Stres yapma hic dualarim seninle

Malesef asilamam negatif cok uzuldum demekki hayirlisi buymus
canım hakkında hayırlısı olsun benimkide olumsuz gibi hissediyorum adet belirtilerim başladı hamileliğe dair hiç bir belirtim yok benmde 5 günüm kaldı eğer adet olursam bir süre ara vereceğim tedaviye

Arkadaslar herkese selamlar. Bugun asilamada 6. Gunum . 28 haziranda aşılama oldum. Ama zaman gecmiyor. Hadi bu sureyi birlikte gecirelim. Rabbim herkesi bebisine kavustursun. Negatif sonucu görmekten cok korkuyorum. Hadi birlikte gun sayalim.
canım bende 11 mayısta ilk aşılamamı oldum inş iyisonuçlar alırız

herkese iyi akşamlar kızlar ben 11 mayısta aşılama oldum ve aşılamadan 3 güm sonra miğdem bulanmaya başladı test aldık yaptık sonuç pozitif ama sonra aradan 4 5 gün geçti bidaha yaptık negatif çokkorkuyorum olumsuz sonuç alıcam die

X