Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Gün gün AŞILAMA S
- Konu Sahibi luaa s35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama aşılama süreci
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
Bugün dördüncü günüm . Bu güne kadar hafıf kasık ağrılarım vardı üstüne gaz sancısı ve sol tarafta batma, bacağa vuran bir ağrı var . uzanarak dinlenmeye devam ediyorum. İlk aşılamam da hiç dikkat etmeyip normal yaşantıma dönmüştüm . Bizim elimizde değil tabi ki olup olmayacağı ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım bir kaç gün dinlensek bir şey kaybetmeyiz sanırım
- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
- 25 Mayıs 2022
- 12
- 5
- 6
- 24
Olgunlaşan Yumurtaniz sol tarafda miİnşallah Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin .Bugün beşinci günüm . Herhangi bir ağrım yok. Arada bir sol kaşık ağrılar ve batmalar var . Uykudan başımı alamıyorum . Oturduğum yerde uyuyakalıyorum . Göğsümde henüz şiddetli bir ağrı yok .
- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
tam hatırlamıyorum ikisinde de bir tane vardı ama birisi daha büyüktü şimdi ne desem yalan olur hatırlamıyorum tam
Olgunlaşan Yumurtaniz sol tarafda mi
- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
Canım benimde 3.gün bugün cuma oldum takipteyim seni inş güzel sonuç alırızMerhaba bugün dördüncü günüm . Gün gün yazıcam yaşadıklarımı. En çok bu konuda bilgi istedim ama bulamadım barı benim bir faydam olsun
- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
N’aptınız canımİnsallah gönlünüzce olur sonucu ben de 10.günündeyim bekliyoruz bakalım
- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
Bugün 14.günüm ve testim pozitif … Allahım hala inanmıyorum ultrason da görmeden de inanamayacağım sanırım . O kadar başarısız testten sonra Üzüntü sevinç bir arada Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı
Eklentiler
- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 34