• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gün- aşırı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nagehanonur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
47
12
3
31
Merhaba hanımlar
Sizce yumurtlama gününü değerlendirince (af edersiniz) ilişkiden sonra üstüne yatilip sabah duş almakmı daha sağlıklı 1 saat sonra mı duş almak sağlıklı

Merhaba hanımlar
Sizce yumurtlama gününü değerlendirince (af edersiniz) ilişkiden sonra üstüne yatilip sabah duş almakmı daha sağlıklı 1 saat sonra mı duş almak sağlıklı
Afedersin canım ama ölümlü dünya o şekilde uyuma zaten dinende uygun değil 🤭1 saat beklemen yeterli beline yastik koy

Ben 1 saat bile beklemedim eşim kalk kalk günah vakit geçti diye darlardı hep yarım saat bekleyebildim mi bilmem 🙄 Sabaha kadar beklemek de doğru değil bence çünkü cünüplükten sonra bir namaz vakti geçmemesi gerekiyor.Dini inancınız varsa bu şekilde tabii ki.Eğer yoksa da sağlık açısından iyi değil bence enfeksiyon kapabilirsin hiç kalkmadan afedersin spermler orada sabaha kadar beklerse mantar enfeksiyonu kaçınılmaz olur

Kalk kalk günah kısmına çok güldüm yaa eşim gözümde canlandı :KK71: oda öyle hep ben bazen uyukluyorum başımda dikilir uyuma diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Merhaba hanımlar
İkiside olur. Sperm çok hızlı öyle 1 gece beklemeye gerek yok. Namaz vakti geçirmiyorsanız dinen de bi sakıncası yok.

Back