• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gümüşleriniz mi karardı?

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
merhaba arkadaşlar;çoğumuz gümüş yüzük,küpe,kolye vs...kullanırız ancak zamanla ortaya bir sıkıntı çıkar oda gümüşlerin zamanla rengini atıp kararması.böyle bir durumda bir silgi alın ve gümüşünüzün kararan yerlerini silgiyle temizleyin,bir yazıyı nasıl siliyorsak aynen o şekilde...göreceksiniz gümüşleriniz eski parlaklığına kavuşacak.:34:

merhaba arkadaşlar;çoğumuz gümüş yüzük,küpe,kolye vs...kullanırız ancak zamanla ortaya bir sıkıntı çıkar oda gümüşlerin zamanla rengini atıp kararması.böyle bir durumda bir silgi alın ve gümüşünüzün kararan yerlerini silgiyle temizleyin,bir yazıyı nasıl siliyorsak aynen o şekilde...göreceksiniz gümüşleriniz eski parlaklığına kavuşacak.:34:

tmm iyide çok ayrıntılı el işçiliğyle yapılan gümüşlerde çok zor olur silmek..bi kolyeyi nasıl silcen silgiyle..kopar wala.
en güzeli limon ve beyaz krem temzlleyici......
:27::27:

Son düzenleme:
gümüşü beyazlatmak için en iyi yöntem diş macunu...üşenmeyin ve deneyin hemen farkı gözlerinizle görün:D

Arka bahçede bilim diye çocuk belgesel programı var oğlum çok seviyor bende seyrediyorum orada gümüş parlatmak için bilimsel bir yöntem denediler süper.
Ilık su dolu kabın içersine 2 yemek kaşığı karbonat atıyorsun bir ,iki tutamda tuz daha sonra parlatmak istediğin gümüşü alüminyum folyoya sarıp bu karışımın içinde 1 saat bekletiyorsun gümüşün üzerinde biriken sülfür alüminyum folyaya yapışıyor ve gümüş ilk günkü parlaklığına kavuşuyor. Biz daha denemedik ama deniycez oğlumla birlikte çok hoşumuza gitti.:46:

Son düzenleme:
İlginç bi formül kesinlikle ben de denemeliyim....Şimdiye kadar hep diş macunu kullandım ve gerçekten faydasını gördüm...

İlginç bi formül kesinlikle ben de denemeliyim....Şimdiye kadar hep diş macunu kullandım ve gerçekten faydasını gördüm...

Back