- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
- Konu Sahibi deniz54321
-
ben begenmıyorum acıkcası günüşünü altını var bende. ve dedıgım gıbı bızde hasır satılmaz gelenek olarak takılır her geline. bızım aılede hasırsız gelın yoktur mesela. gümüş genelde kararıyor üstunede kaplama bılmıyorum ben olsam almamArkadasda gumusunu almak istiyor ztn.bende cok inceledim.gumuslerinde de ayni iscilik var.yani el isciligi ayni.sadece materyel altin degilde gumus.
ben hıc hasırı yaslı teyzenın üzerınde görmedım.....Bu zamanlarda eski usul altın set takıp gezenleri görünce çok şaşırıyorum. Altın günündeki yaşlı teyzeler takıyor onları. Ama insan takıp takıştırmayı sevebilir, heves ediyorsanız alıp takabilirsiniz. Ama kararma yaparsa bin tl yazık olur.
Bendeki altınları görseniz hiç böyle demezsiniz hanımefendiben hıc hasırı yaslı teyzenın üzerınde görmedım.....kedı uzanamadı ete mundar dermış
bende 40 burma var cıcımBendeki altınları görseniz hiç böyle demezsiniz hanımefendiAyrıca ben direk hasırı kastetmedim genel altın setler hakkında konuştum, Allaha şükür altınından başka şeylere kadar her şey bizde bol..
Sizde hasır varsa, bizde de burmalar var bilip bilmeden yorum yapmayın
konu bu degıl ama cok şık genclere hıtap eden setler var asıl burmalar yaslı ısı. bende en az 40 tane var takmıyorum ama cok demode bence. şık bır set cok daha guzel.... o yuzden yorumunuz sacma geldı bana... konu sahıbı bellıkı zevklıBendeki altınları görseniz hiç böyle demezsiniz hanımefendiAyrıca ben direk hasırı kastetmedim genel altın setler hakkında konuştum, Allaha şükür altınından başka şeylere kadar her şey bizde bol..
Sizde hasır varsa, bizde de burmalar var bilip bilmeden yorum yapmayın
Hahahah altın mı yarıştırıyorsunuz insanlarla?bende 40 burma var cıcım
ben hıc hasırı yaslı teyzenın üzerınde görmedım.....kedı uzanamadı ete mundar dermış
Ben hiçbirini takmıyorum. Modern setleri de takmıyorum çünkü fazla takı takamıyorum. Siz Trabzonlusunuz galiba sanki direk şehrinize hakaret gibi algıladınız. Çok alakasız yani. Hasır takan zevksiz diyen biri yok burada...konu bu degıl ama cok şık genclere hıtap eden setler var asıl burmalar yaslı ısı. bende en az 40 tane var takmıyorum ama cok demode bence. şık bır set cok daha guzel.... o yuzden yorumunuz sacma geldı bana... konu sahıbı bellıkı zevklı)
En nefret ettiğim muhabbet ama kedi uzanamadığı ciğere mundar der ne demek, insanı mecbur bırakıyorlar.Hahaha çekilin kenara yahu ben daha uzağa işerim
Hahaha çekilin kenara yahu ben daha uzağa işerim
Ya Trabzon'a hakaret etmişim gibi davranıp öyle çıkarıyor hırsınııı :)Allah Allah cüzdanında mısınız evinde misiniz ne biliyorsunuz uzanamadığını. Şu kk' de daha neler göreceğiz acaba.
ben hıc takmıyorum nerden cıkardınız kafanıza göre yorum yapmayın... cok banalsınız... sevıyenı yüksekt oyle yorum yap... iyi aksamlar dahada ıstedıgımı yaz cvp yok sana sevıyen ortada. konu sahıbı begenmıs sormus sana koca karı işi demek düşmez. hadı naşHahahah altın mı yarıştırıyorsunuz insanlarla?Ne kadar basit. Şimdi size altın çeşitlerimin sayılarının dökümünü seremem çok görmemiş olur. Böyle yapana da ilk defa rastladım..
Siz isterseniz hepsini birden takın, biz takıp gezmeyiz öyle
Ya Trabzon'a hakaret etmişim gibi davranıp öyle çıkarıyor hırsınııı :)
Hadi naş?ben hıc takmıyorum nerden cıkardınız kafanıza göre yorum yapmayın... cok banalsınız... sevıyenı yüksekt oyle yorum yap... iyi aksamlar dahada ıstedıgımı yaz cvp yok sana sevıyen ortada. konu sahıbı begenmıs sormus sana koca karı işi demek düşmez. hadı naş
ben hıc takmıyorum nerden cıkardınız kafanıza göre yorum yapmayın... cok banalsınız... sevıyenı yüksekt oyle yorum yap... iyi aksamlar dahada ıstedıgımı yaz cvp yok sana sevıyen ortada. konu sahıbı begenmıs sormus sana koca karı işi demek düşmez. hadı naş
boş havvadaAllah Allah cüzdanında mısınız evinde misiniz ne biliyorsunuz uzanamadığını. Şu kk' de daha neler göreceğiz acaba.
Hadi naş.. Ve seviye beğenmemek. Hmm kafalar şahane[/QUOTE
aynen oyle sevıyesıze sevıyesız davrancan naş naş .... üstelık sanada avukatlık yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?