gümüş üzerine altın kaplama trabzon hasır set

1000 lirada para be canım üzülürsün gibi geliyor -hevesin geçince boşa gittiğini düşünebilirsin nacizane tavsiyem almaman ama sen bilirsin tabi

Maksat kararma ise gümüşe girme atar rengi çinden gelenler var gitti gidiyorda ta da sahibinden.comda satılıyor hg em daha ucuz hem kararmiyor gümüş kaplanlar çok kolsr rengini atiyor

Şuanda doktora yapan 6 yıllık bir avukata okumayı hatırlattığınız için size minnettarım.

Rahatlayın, eleştiriye açık olun, pozitif bakmaya çalışın hayata biraz, gerçekten yazık, size de, size maruz kalanlara da.

Neden trabzon hasır set?
Yani bütçeye daha uygun setler var
Ne gerek var o kadar parayı bi metale bağlamaya
Satınca da değer kaybediyo diyorsun birilerine gösteriş amaçlı mı almak istiyorsun nedir

Aman durun, size de oku emrini verecek şimdi.

Maksat kararma ise gümüşe girme atar rengi çinden gelenler var gitti gidiyorda ta da sahibinden.comda satılıyor hg em daha ucuz hem kararmiyor gümüş kaplanlar çok kolsr rengini atiyor
yaa bunu bilmiyordum. sanki gümüş olursa daha iyi olur gibi gelmişti. teşekkürler ben bi araştırayım onları

altının gerçeğini takmazsam hiç takmam. sahte alacaksam da olmaz da hani olur ya, 1000 lira ölsem vermem.

Ya onlar buram buram ben imitasyonum diye bagiriyor.
Kesinlikle hos durmuyor.
Kararir mi bilmiyorum ama cevap alamazsan yarin sorarim kayinvalidemde bilezik var gumus ustune altin kaplama. Ki iyi bi yerden alip 300 tl vermistik 3 cm bilezige. Ben hem cirkin hem cope gidecek diye 1000 tl vermezdim netten alma. Hatta orjinaliyle yanyana koymadan gorerek bile alma.

şunu hiç anlamıyorum gerçeğini alamıyorsan sahtesini alma
kadın modeli beğenmiş takmak istiyor
altın almamak içinse çeşitli sebepleri var
sadece kullananlar yorum yapıp bilgilendirse ne ala
renk atmıyorsa alabilirsin neden olmasın

Sarı renk pek bir moda oldu su sıralar

Bence gımuşleri çok guzel altınları çok kötü gözüküyor ben gumuş alıcam hoş duruyor onlar. Kaplama işini bilemem ama illaki bi falso vereceğini tahmin ddiyorum

teşekkür ediyorum güzel önerileriniz için

Allah razı olsun yaa şükür biri de anladı ne demek istediğimi

bende 22 ayar altın olanı var ılk defa gümüşün altın kaplamasını duydum. ztn bızde set satılmaz trabzon hasır evlenırken gelıne takarlar

Askolsun bende anlamistim :).evt gercekten bende cok seviyorum trabzon bilezigini hem bana gore etnik bir taki oldugu kadar modernde.kullanmadan gidersem gozum acik gidecek gibi . Saka bir yana bence alirsaniz sarisini alin sonucda bulasik yikarken takmayacaksiniz.bir sorun olursa bence cila parlatma gibi telafisi muhakkak vardir.

Bence gımuşleri çok guzel altınları çok kötü gözüküyor ben gumuş alıcam hoş duruyor onlar. Kaplama işini bilemem ama illaki bi falso vereceğini tahmin ddiyorum
öyle bır guzel duruyorkı helekı abıyele sıf setı taktınmı bence gümüşü cakma duruyor ıstıyorum ama param yetmedı dermış gıbı. trabzonlu olarak hasır hasır gıbı olmalı derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…