- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
-
bütçeye uygun setler de satınca değer kaybediyor.Neden trabzon hasır set?
Yani bütçeye daha uygun setler var
Ne gerek var o kadar parayı bi metale bağlamaya
Satınca da değer kaybediyo diyorsun birilerine gösteriş amaçlı mı almak istiyorsun nedir
evet aslında eğer kararırsa gerçekten üzülürüm boşa gider para1000 lirada para be canım üzülürsün gibi geliyor -hevesin geçince boşa gittiğini düşünebilirsin nacizane tavsiyem almaman ama sen bilirsin tabi
Maksat kararma ise gümüşe girme atar rengi çinden gelenler var gitti gidiyorda ta da sahibinden.comda satılıyor hg em daha ucuz hem kararmiyor gümüş kaplanlar çok kolsr rengini atiyorsiz benim yazdığımı bir daha okuyun isterseniz. ben "sahte takıya bin lira vermek mantıklı mı" demedim. kararma yapar mı dedim kullanan var mı dedim nasıl görünüyor dedim. bu arada sahte değil gümüş
Size uzun uzun açıklama yapamayacağım daha fazla. Tek tavsiyem biraz kitap okuyun olur mu? Yazılanların altında kendi peşin hükümlerinizle mana aramak yerine ne yazıyorsa onu anlamayı öğrenirsiniz belki. Sevgiler
Neden trabzon hasır set?
Yani bütçeye daha uygun setler var
Ne gerek var o kadar parayı bi metale bağlamaya
Satınca da değer kaybediyo diyorsun birilerine gösteriş amaçlı mı almak istiyorsun nedir
yaa bunu bilmiyordum. sanki gümüş olursa daha iyi olur gibi gelmişti. teşekkürler ben bi araştırayım onlarıMaksat kararma ise gümüşe girme atar rengi çinden gelenler var gitti gidiyorda ta da sahibinden.comda satılıyor hg em daha ucuz hem kararmiyor gümüş kaplanlar çok kolsr rengini atiyor
Tr aliexpress.com a da bak com uygun ve karar miyoryaa bunu bilmiyordum. sanki gümüş olursa daha iyi olur gibi gelmişti. teşekkürler ben bi araştırayım onları
Sarı renk pek bir moda oldu su sıralarşunu hiç anlamıyorum gerçeğini alamıyorsan sahtesini alma
kadın modeli beğenmiş takmak istiyor
altın almamak içinse çeşitli sebepleri var
sadece kullananlar yorum yapıp bilgilendirse ne ala
renk atmıyorsa alabilirsin neden olmasın
teşekkür ediyorum güzel önerileriniz içinŞuanda doktora yapan 6 yıllık bir avukata okumayı hatırlattığınız için size minnettarım.
Rahatlayın, eleştiriye açık olun, pozitif bakmaya çalışın hayata biraz, gerçekten yazık, size de, size maruz kalanlara da.
Allah razı olsun yaa şükür biri de anladı ne demek istediğimişunu hiç anlamıyorum gerçeğini alamıyorsan sahtesini alma
kadın modeli beğenmiş takmak istiyor
altın almamak içinse çeşitli sebepleri var
sadece kullananlar yorum yapıp bilgilendirse ne ala
renk atmıyorsa alabilirsin neden olmasın
bende 22 ayar altın olanı var ılk defa gümüşün altın kaplamasını duydum. ztn bızde set satılmaz trabzon hasır evlenırken gelıne takarlarkızlar bu trabzon hasırı setleri var ya onların gümüş üzerine altın kaplamaları var setleri bin lira civarında. onlardan almayı düşünüyorum da kararma yapar mı ? kullanan var mı ? satıcı kararma yapmaz diyor ama emin olamadım. internetten alıcam.
altınları on bin lira en az
ekleme; gücün yetince altınını alırsın diyenlere şunu söyleyeyim aslında ben altınını almak için kuyumcuya gittim kuyumcu bunların yatırım amaçlı alınmasını tavsiye etmediğini satarken yüzde 30, 40 zarar ettiğini söyledi. benimde zaten tüm birikimim o kadar yani onuda riske atamazdım. o yüzden böyle bir şey düsündüm hevesim gidene kadar takarım diye.
öyle bır guzel duruyorkı helekı abıyele sıf setı taktınmıBence gımuşleri çok guzel altınları çok kötü gözüküyor ben gumuş alıcam hoş duruyor onlar. Kaplama işini bilemem ama illaki bi falso vereceğini tahmin ddiyorum
Arkadasda gumusunu almak istiyor ztn.bende cok inceledim.gumuslerinde de ayni iscilik var.yani el isciligi ayni.sadece materyel altin degilde gumus.bence ya gümüşünü al yada gercegını cakma bırsey almak sacma o fıyata...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?